Nazdar borci, v juni som kupil 156 SW 2.4 JTD 110 kW, r.v. 2002, funguje zatial spolahlivo, len v tychto horucavach sa mi naskytol jediny problem, a sice, ze klima, aj ked je vycistena a naplnena jednoducho nestiha, ak teploty presiahnu 30 stupnov. Jednak som dal vymenit pelovy filter, kedze nefukal ani vzduch do kabiny, v tomto modeli je umiestneny zvnutra pri spolujazdcovi. nasledne, ako som spominal, som dal doplnit chladiacu zmes a samozrejme vycistit. lenze sa mi nezda, ze by to extra chladilo, ziadna chladnicka, hocake ine auto ma tu klimu ako mraziaren, ja aj na LOW idem jak sardinka v oleji, kde by mohol byt problem? pripadne je tu niekto z Trnavy a okolia, s kym by som sa mohol dojednat, pripadne by mi vedel pomoct a pozriet sa na to? velka vdaka ked uz som sa tolko rozpisal, je tu aj druhy problem, ktory vyhadzuje palubny pocitac: pri klasickej jazde (rozumej viac ako 15-20 minut) sa rozsvieti chyba VDC system failure, Go to dealer. nie som si isty, ci tato chyba suvisi s vymenou stabilizatora volantu a chyba nebola vynulovana, ale akonahle sa ta chyba rozsvieti, vypne automaticky ASR funkciu. ako toto spolu suvisi, resp. stretli ste sa s tym niekto? vdaka za nazory a napady. s pozdravom, Jesen
18.37, 3. 8. 2009, odpovědětmne robilo to iste....aj ked saom dal napumpowat freon...unikal cez tesnenie pri kompresore....pozri w serwise tlaky
22.18, 4. 8. 2009, odpovědětten problém se VDC bude čistě v čidle abs , napíchni na diagnozu a vyměn co napíše ...
10.28, 8. 8. 2009, odpovědět