Zdar. Zaujimalo by ma, ci existuje nejaka obkluka na zapisanie plynu do tp. Auticko som kupil s plynom, bohuzial neboli k nemu papiere. Nedaju sa kupit a potom, ze by mi to nejaka firma akoze namontovala alebo co ? Je to znacka landi renzo. Dik za radu.
19.26, 5. 8. 2009, odpovědětJestli tě trápí plyny, tak zajdi k doktorovi.
20.58, 5. 8. 2009, odpovědětVdaka za inteligentu radu Honza, strasne si mi pomohol.
15.51, 6. 8. 2009, odpovědětZdar, myslim ze je jedina moznost zajet do lpg servisu a tam to nechat napsat jako montaz. Delal jsem to kdys na Omegu ale bylo to trochu pres znameho, rikal ze s tim neni problem, musi byt hlavne vsehno v poradku ale zadarmo to asi nebude:(
21.54, 6. 8. 2009, odpovědětTakych KoKOTOV ak HONZA tu neni treba.Nac sem pisu kurva idijoti posrany.
14.59, 7. 8. 2009, odpovědětRobert: Dik za radu. No tuto moznost by som bral a je mi jasne, ze by to nebolo zadarmo, ale ked som si pisal z najakym panom, co robia lpg, tak som sa dozvedel, ze pokial od plynu nemam papiere, tak sa to neda. Ak teda takato moznost naozaj je, nepoznate prosim vas niekto firmu, kde by mi to urobili? Dik
20.50, 15. 8. 2009, odpovědětNo být tebou neházel bych flintu do žita a zkusil bych se zeptat u jiné firmy. Nejlepší bude když si najdeš firmu kde montují zařízení od různých výrobců, pak by neměl být problém zjistit jaké zařízení máš a napsat to do TP. Záleží hlavně na tom jestli se do toho někomu bude chtít, pokud máš lpg v pořádku, což mechanik v lpg servisu zjistí bez problémů nebude pro něho důvod ti to nezapsat. Dle mého je škoda dávat plyn z auta pryč když už tam je. Ušetříš v provozu spoustu peněz a má to spoustu výhod. Ty prachy za zápis se ti mnohokrát vrátí. Jak jsem psal když se to řešilo na tu Omegu bylo to v Hodslavicích http://lpghodslavice.cz/ Nejlépe uděláš když vezmeš auto a zajedeš s ním do servisu, myslím že po telefonu tě každý pošle do háje. Tak hodně štěstí a dej vědět jak jsi dopadl.
8.28, 16. 8. 2009, odpovědětservus da sa zlegalizovat lpg v aute . ozvi sa na blaho3@azet.sk
11.41, 16. 8. 2009, odpovědět