Ahoje, Keď som zastavoval v križovatkea podradil som do dvojky, tak mi začala dvojka na blikať a akoby bol neutrál..musel som podradiť do jednotky a zas do dvojky, potom už dvojka šla v pohode. Neviete čo to môže byť?? Žeby len na chvílu zblbla RJ Selespeedu?? Mám 2.0 TS Selespeed. Vopred ďakujem za pomoc...
16.07, 13. 8. 2009, odpovědětskús prekontrolovať kontakty. alfa a naše rozbité cesty sú strašne zlá kombinácia. mohol sa nejaký spoj povoliť
21.20, 14. 8. 2009, odpovědětĎakujem, určite to dám pozrieť, len nedávno mi auto prišlo zo servisu kvôli prevodovke...
17.06, 15. 8. 2009, odpovědětaky si mal problem?nieco so robotom selespeedu?mne nefunguje tak som zvedavy ci bi si vedel poradit!
21.00, 15. 8. 2009, odpovědětProblémov bolo viacej, tak pekne postupne: najpr mi začal pri rozbiehani z jednotky klepat motor(neskôr to bývala rana ako keby si v stovke trafil jamu), neskôr začal zdochínať a po následnom naštartovaní mi nešlo radenie, až po treťom reštarte motora. dal som to vsetko spraviť, neviem čo s tým spravili, ale vsetko ukázala diagnostika. To s tým blikaním rýchlosti, čo tu píšem mi spravilo jediný raz. To bude určite ten kontakt, ako alpiners2 napísal. Každopádne si auto hoď na diagnostiku, ale za studena a chybi ti určite vyskáču. Ináč ti asi moc neporadím, lebo sa v tom veľmi nevyznám a nechcem strúhať "znalca":-)
14.41, 16. 8. 2009, odpovědětAhojte, tie kontakty sem tam treba pozrieť, no dostať sa k tomu robotu žiadna sranda... Nech nam to jazdí!!!
18.05, 16. 8. 2009, odpovědětHeh no auto mi v servise spravili, mesiac bol pokoj a je to tu zas, motor zhasína v križovatkách, jednotka ide otrasne..Silné trhanie motora..už som totálne bezradný... :-(((
12.26, 4. 9. 2009, odpovědět