ahojte , neviete mi niekto poradit ako rozobrat alebo kde dat opravit kluc ked sa mi pokazilo tlacitko na otvaranie dveri? otvaranie kufra funguje normalne z kluca. dik za rady
11.03, 14. 8. 2009, odpovědětPre eki.b-Mne ho rozobrali a opravili v servise kde opravujú TV a iné spotrebiče. Výmena mikrospínača ma stála 1,5Euro (v Lipt.Mikuláši) Oprava na počkanie!
13.30, 14. 8. 2009, odpovědětahoj prosim mozes mi dat nejako viac informacii pretoze mne odporucili aby som si dokupil externe dialkove ze mi to prerobia vo fiate v TN za 80 euri.
21.33, 14. 8. 2009, odpovědětpre eki.b- Tam sa častým používaním rozsype mikrospínač!Stačí rozobrať kľúč ,odletovať vadný m.s. a naletovať nový. Je to niekoľko minútová záležitosť. Dá sa to urobiť i na kolene,pokiaľ máš mikropájku,ale to neodporúčam! Ako som už uviedol je to rýchle a za niekoľko babiek! (2,5 Euro)Nech ti slúži!!
15.57, 15. 8. 2009, odpovědětdik moc no skusim to zaniest niekde do servisu TV ale mne to veru rozobrat neslo aj ked som sa snazil. popripade meno toho servisu by si mi mohol dat? lebo vylet do Lip. Mikulasa ma moze stat tak 25euro a to stoji za to kedze to mam na oboch klucoch. dik ahoj
17.32, 15. 8. 2009, odpovědětpre Miro : velmi pekne dakujem a asik tam skocim pokial sa mi tu nepodari najst taku opravovnu. urcite by som crnkol keby som si nevedel rady a este raz dik.
18.12, 16. 8. 2009, odpovědětporadte mi mam prasknutu umelinu na kluči a nejde mi ani dialkove nanom kde to dam do kopi a za malo????v okoli BB a BR.
6.13, 22. 12. 2010, odpovědět