caute ked brzdim tsm mi trasie s napravou co s tym mam menit kpl kotuce a ked tak ake pred pol rokom som tam daval ventilovane robil som prerabku z plnych na ventilovane jemne som ich osustruzil vsetko bolo ok cesta do talianska a spet" a cim dalej sa to zhorsuje ake kotuce tam dat chladene aku znacku od koho to a za lacno ich kupit
22.15, 14. 8. 2009, odpovědětuz mas tenke alebo nekvalitne kotuce a rychlo sa prehreju ... nutna vymena
14.51, 15. 8. 2009, odpovědětCitujem : pred pol rokom som tam daval ventilovane robil som prerabku z plnych na ventilovane jemne som ich osustruzil. To akože nové kotúče si dal pretiahnúť na sústruhu, alebo si magor a z klasických kotúčov si vyrobil "ventilované" ... Dalšia možnosť vymlátený čap, alebo povolené koleso, ale to by sa prejavovalo aj pri bežnej jazde
20.59, 15. 8. 2009, odpověděthm, ze plne vrtat to asi nie, to isto nerobil, ak je normalny
22.09, 15. 8. 2009, odpovědětRobo, bude to presne tým, že si zosústružil kotuče! Ved kotuč musí mať určitu hrúbku, tá je myslím 22 mm, no potom sa nediv, že sa ti skorej opotrebovali. Ak si dával ventilované z 2.0 TS, mal si vymeniť aj strmene a nie to pchať do povodných na 1.8 TS. Tým pádom sa prehriali a zvlnili, no treba to vymenit...
11.59, 16. 8. 2009, odpovědětjj, Robo.. jedine vymena.. :-(
11.18, 17. 8. 2009, odpovědětale pravdaze som menil kpl kotuce aj strmene do starych strmenov by si chladene kotuce nedostal osustruzili mi len ten karbon resp prach na kraji a v strede kotuca vycistil som rebrovanie v strede kotuca bolo riadne zasrate pol roka to fungovalo paradne jazdil som na tom pohode a moj styl jazdenia je """ara bo kyra""" v preklade" trymce še bo zakruta" !!! a vsetko fungovalo v pohode cesta do talianska a spät a zacalo to jemne vybrovat a cim dalej tym sa to zhorsuje
19.49, 17. 8. 2009, odpověděta aku znacku kotucov tam dat
19.49, 17. 8. 2009, odpovědětmáš je špatně osoustružený! kup si nový kotouče (nestojí tolik a uvidíš že to bude dobrý. a ty ramena si taky zkontroluj jestli tam nemáš vůle.
20.06, 17. 8. 2009, odpovědět