Zdrarec všichni, tak tu mám další problém asi před měsícem jsem si jel z práce a najednou se vlil do kabiny takovej divnej smrad jako spálená guma ... nevěděl jsem co to je a pro sebe jsem to sved na autobus kterej jel předemnou ... no a ted znova ale festovnější zátah takže jsem zastavil a najednou kouř z kapoty tak jsem to otevřel a šlo to z toho prvního kolesa co je na klínovim řemenu takže alternátor ... byl rozpálenej že bych na něm opek buřta samozřejmě po vychladnutí jsem se rozjel a řemen se utrh ... co s tím .. když tam naperu novej řemen tak se zas utaví ... takže novej alternátor ??? nebo by to šlo i jinak ?????
14.24, 16. 8. 2009, odpovědětAhoj,mněl bych k mání altík.
7.35, 17. 8. 2009, odpovědětČau taky tady mám alternátory.Na kterou alfu ho potřebuješ? email hosip1918@klikni.cz nebo 777159032
10.31, 17. 8. 2009, odpovědětvymontuj ho,rozober a vymeň ložiská+uhlíky alebo sa nakontaktuj na firmu : http://www.rmteam.sk/ robia to aj výmenným sposobom prines svoj a ak budú mať taký istý tak ti ho hneď dajú a zaplatíš za náhradné diely a prácu
12.41, 17. 8. 2009, odpovědětked som dal dole remen na mojej 1.9 jtd a potocil som altikom tak siel strasne tazko potocit ta remenica akoby bol zadrety ale uz ked som to roztocil tak sa to uz tocilo ale zase ked postal altik noc tak rano slo potocit tazko opat!! myslite ze toto mozu robit loziska? nepiska mi nic. a zaujimalo by ma este i je mozne ze ten alternator moze mat vpliv na trasenie motorom ze ci ho nejako nebrzdi ten motor? dik
8.57, 9. 3. 2013, odpovědět