ahoj, ujel jsem asi 50 km, vypnul a už mi to nejde nastartovat. Začne svítit kontrolka žhavení a pak nahlásí "VDC system failure". A nastartovat nechce. Co to je? Co s tím? díky
20.35, 21. 8. 2009, odpovědětno mam stejney problem vdc sviti a nemuzu nastartovat
16.37, 8. 1. 2014, odpovědětnazdar, nezacne po chvilke aj immo svitit a pisat failure? mne robilo to isfe, sice mam len asr, no svietilo a ked som startoval po case aj immo zacalo, potom som si vsimol ze pri zapnuti kluca ked svietia kontrolky tak nesvieti check motora , diagnostika sa nevedele spojit s rj motora a bolo jasne ze bud je to rj motora alebo napajanie knej, a no a bol to studeny spoj v rj, robilo mi to pocas horucav v lete no vecer ako sa ochladilo auto jazdilo a takto dokola, tak snad nieco pomoze...
17.08, 8. 1. 2014, odpovědětVDC- vehicle dynamic control.. vacsinou to svieti ked je spatne cidlo na niektorom z kolies, ja som mal to iste napojil som to na ABS diagnostiku a ukazala mi ze zadne lave koleso ma zle cidlo abs. po vymene ziadny problem
8.44, 9. 1. 2014, odpovědětkeby bolo len cidlo abs svietilo.by aj ABS a hlavne islo by nastartovat!
9.24, 9. 1. 2014, odpovědětčidlo asi ne to bych to fakt nakop ikdyž dnes jsem to zkoušel po 20 hodinách a málem se mi to podařilo,nemůžu ani na diagnostiku když stojím a ani se nehnu.než se mi stal tenhle problém tak v den kdy jsem jel z práce mi to po chvilce co jsem nastartoval a zařadil dvojku zacukalo a chcíplo a naskočila mi už ta kontrolka,dojel jsem aspoň dom..
16.09, 9. 1. 2014, odpověděta kde stojis? kdyz nemuze auto na diag musi diag za autem..
16.46, 9. 1. 2014, odpověděta pozri teda ci ti svieti check motora teda diagnosticka kontrolka ked zapnes klucik ci sa ti potvrdi alebo vyvrati moja skusenost!
19.35, 9. 1. 2014, odpovědětmozna vdc nema se problemem nastartovat nic spolecneho,vidim to tezce na cerpadlo auto uz je na garazi zitra budu chytrejsi
22.32, 10. 1. 2014, odpovědětaky rocnik to je?
19.42, 18. 1. 2014, odpovědět