Takze zdravim panove. Nikde se mi nepodarilo najit nejakej poradnej alfa klub, a vy jste tady uz nejakej patek, tak to skusim tady. Vcera si koupil znamej, velice levne Alfu 166 2.4 JTD 100 KW r.v. 2000, je v plne palbe, v kuzi, navi atd atd. Jenze ji kupil za lacino, a polovic veci snad nejede ... Vim ze vse se nevyresi tady, ale mozna neco. Tak podme po poradi ... 1. Parkovaci senzory. Nejedou, vubec, proste se zaradi spatecka, auto zapipa na znak pustenych senzorov, ale ty nic dale nehlasi. Vubec nevim kde bych mnel zacit koukat, nebo co by to mohlo byt. 2. Nejde nastavit cas. Pokud se v menu preklikame k cas/datum, tak se tam daj menit pasma, vyberat letni cas atd atd, ale polozka SET TIME je proste zasednuta, a neda se na ni s nejakeho duvodu s ovaladacem vyjet. Cas to hlasi, ale samozrejme spatny. 3. CD Changer v kufru nejde otevrit. Povedal by sem, ze je pokazenej, ale ten chalan co ji predaval, si z neho jeste vytahoval CD cka ... Kdyz zamacknem za tlacitko EJECT tak se proste vubec ale vubec nic nedeje... Jak se to da otvorit ? Treba neco od radia nebo to mame proste nefunkcny ? 4. Navigace. Ve voze je i navygacny system, a je tam original ALFA 166 CD s mapami myslim nemecka. CDcko nema ani jediny skrabanec, mechanika v kufru ho normalne sebere, ale navigacia pise CD is UPSIDE DOWN !, cili ze je obracene. Samozrejme ze neni... Je zla mechanika ? 5. Tempomat. Bud je nefunkcny, nebo ho neumime zapnotu. Normalne rozjedeme auto napr na 90km/h a prepneme CRUISE do polohy ON, a proste nic se nedeje, nic se nerozsviti, a auto nic nedela... Je nejakej specialnej spusob jak se ten tempomat zapina ? Nebo i ten je uplne v prdeli ? 6. Nefunguje tlacitko sklapani zrcatek... Kdyz se proste zmackne, nic se nedeje, ani na jedne strane ... Ma nekdo s tymhle skusenost ?
22.40, 23. 8. 2009, odpovědětahoj takze tie parkovcie senzory su dorabane urcite takze s tym ti nepomozem, nastavit cas ti pojde az vtedy ked tam das kod na navigaciu ak ho mas, ten menic pozri ci ide don ho napetie ...., s tym ze cd je opacne no to neviem mne to tiez robi ale este som to neriesil mozno vycistenie cocky v mechanike by pomohlo, tempomat zapni do polohy On potom kratko stlac + a malo by to ist ale nesmies mat stlacenu spojku ani brzdu a ked to aj tak nejde pozri spinac spojky ci je stlaceny hore nad nohami je, tlacitko sklapania no moze to byt poistka alebo boli zrkadla rozbite a su vymene za tie kt tuto funkciu nemali ..... skus ich rucne sklopit ale opatrne aby si ich neodlomil !!!! ak su elektricky sklapatelne nemali by ist vobec sklopit teda len trosku pruzia
8.41, 24. 8. 2009, odpovědětDiky moc, dnes alebo zajtra sa na to vrhnem a skusim to popozerat. Este nejake otazky 1. Alfa 166 nemala vo vybave parkovacie senzory ? Ja som myslel ze su od vyroby, 2 su vzadu a 2 vpredu ... 2. Kod si ziaden nepyta. Pokial vojdem do menu navi, tak akurat napise CD IS UPSIDE DOWN, a vedla v menu je zasednute uplne vsetko okrem tlacitka VOLUME a myslim INFO ... Kod nemam, ako ho zistit ? Jedine original v ALFE ? POkial hej, co ta sranda priblizne stoji ?
9.50, 24. 8. 2009, odpovědětNikdo ?
18.12, 24. 8. 2009, odpovědět