Zdar chlapy .... jel jsem ve středu přez Prahu a dostal se do menší zácpy, Venkovní teplota okolo 29 stupňů, najadnou mi v tý zácpě pomalu přestávala chladit klimatizace, kouknu na teplotu motoru a budík ukazoval cca. 110 stupňů. Po otevření kapoty jsem hned zahlídl že sahara stojí,nevím sice při jaké teplotě motoru se přesně sahara spustí, ale myslím že u 110 určitě .... Má otázka je zda netuší někdo duvod??? jestli jen prasklá pojistka,rozbyté větráky na sahaře,nebo snad nějaké čidlo které saharu spustí???? Díky za odpovědí ...
11.19, 24. 8. 2009, odpovědětNa diagnostice se to da otestovat.
15.01, 24. 8. 2009, odpovědětTak jsem dens v motorovém prostoru zjistil,že jsem při výměně vzduchového filtru odpojoval dva konektory (jeden tuším na světla a ten druhý který jsem zastrčil zpět až dnes) ktarý se vás ptám jestli slouží k přivodu proudu k sahaře??? jde o konektory které jsou mezi kolenem které vede ze vzduchového filtru a pravím světlem... Předpokládám že od té sahary je, jelikož se mi ta teplota vyšplhala takhle poprví co Alfu mám a stalo se to právě po výměně toho vzducháče, dnes jsem tedy konetor zastrčil,ale nevím jak vyzkoušet zda teď sahara běží, nechce se mi čekat až motor někde dosáhne 110 stupňů ...
19.13, 3. 9. 2009, odpovědětJo, to je on. Stalo se mě přesně to stejný.
13.50, 4. 9. 2009, odpovědětDíky ... to mě teď dost uklidnilo, už jsem se totiý viděl jak cáluju 6 klacků za novou saharu ... :-)
8.05, 5. 9. 2009, odpovědětProblém ze saharou!!! Zdravím .... dostal jsem se do menší zácpy, Venkovní teplota okolo 10 stupňů, najadnou mi v tý zácpě pomalu přestávala chladit klimatizace, kouknu na teplotu motoru a budík ukazoval cca. 110 stupňů. Po otevření kapoty jsem hned zahlídl že sahara stojí,nevím sice při jaké teplotě motoru se přesně sahara spustí, ale myslím že u 110 určitě .... Má otázka je zda netuší někdo duvod??? jestli jen prasklá pojistka,rozbyté větráky na sahaře,nebo snad nějaké čidlo které saharu spustí???? Díky za odpovědí ...
19.42, 11. 6. 2013, odpovědět