idem v piatok do Ke a chcem ísť s alfinou do servisu pri carfure ohľadne diagn. airbagu.Chcem len vaše skúsenosti ,či sú dobrý a cenovo prijateľný ,ahojte
12.28, 24. 8. 2009, odpovědětS tych dvoch co su v KE jednoznacne v Carrefoure.. mam s nimi len dobre skusenosti.. Diagnostika bola donedavna za 500 Sk... neviem kolko teraz
13.04, 24. 8. 2009, odpovědětale tak asi len diagnostika ine veci drahe jak svina
21.40, 24. 8. 2009, odpovědětDrahe asi ako v autorizovanom servise Alfa Romeo, o nic drahsie.. Nie je to predsa garazovy servis alebo univerzal.. priklad: v dvoch celkom slusnych univerzalnych servisoch mi robili geometriu laserom podla tabuliek a stale to trocha zralo gumy.. tu to urobili asi o 300 Sk drahsie, a cuduj sa, perfektne.. No skratka ceny su v autorizovanych servisoch vyssie, ale su trocha odbornejsi a hlavne maju normohodiny.. takze ziadne asi 2 dni, ale povedia presne, ze na to je 5 hodin prace (platenej)...
22.13, 24. 8. 2009, odpovědětteraz stojí diag.2O€
13.19, 25. 8. 2009, odpovědětja som bol vo VMV pri carrefoure minuly rok, tam to stalo vtedy 600sk motor aj abg spolu. Taktiez som bol aj na Vozarovej vo Fiate, no tam stoji motor 16.60eur a abg 16.60eur s tym, ze ti moze diagnostikovat aj pocas jazdy. Takze ides s mechanikom normalne v aute smer Šebastovce a späť. Mne tak zistil vysoky plniaci tlak turba cez 2 bary na 2.4jtd, cize pridrete lopatky.
18.43, 25. 8. 2009, odpovědětked som si kupil alfu siel som tam na diag. vtedy to bolo nejakych 600sk a pri tej prilezitosti, som sa opytal, za kolko mi vymenia vsetky ziarovky v prednych svetlometovh, t.j. dialkove, stretavacie a obrysove s tym ,ze vsetko uz mam kupene, len sa tam neviem dostat.. vyratali mi 2800sk, tak som sa radsej trapil sam.. :-D
10.21, 26. 8. 2009, odpovědětahojte .Tak dnes som bol v tom servise pri Carrefoure a bol som veľmi spokojný.Diagnostika stála 20€.Mechanik ktorý to robil bol veľmi ústretový, proste načo som sa ho opýtal ohľadne alfy na všetko odpovedal/nečakal "všimné"/Našiel chybu na spolujazdcovom airbagu ,niečo v skrinke spolujazdca vybral poprepínal vyresetoval a kontrolka už nesvieti a počítač už nenašiel žiadnu chybu na airbagoch ahojte
12.33, 7. 9. 2009, odpovědět