caute brusil a lestil som predne svetla ale po nejakom case tak jemne zosednu a ked ich znova prelestim-tempom- tak uplne cire.chcel by som ich preto nalakovat ale radili ze to nieje dobre ze sa to odlupne ale ved to malo nejaky lak-asi special.a bojim sa ze aby to nejak nezafarbily xenony co idem montovat.poradte aky lak dik
23.42, 31. 8. 2009, odpovědětprosim ta, nestriekaj to nicim, lebo sa ti to posere ako mne.srekol som to, ale boli tam mikro praskliny, a tie teraz pekne vystupili a je to strasnee. inac podla mna kazdy lak rozozerie to sklo na svetle lebo je z nejakeho cudneho plastu
20.53, 1. 9. 2009, odpovědětno kluci na plast se musi pouzit tuzidlo kvuli spojeni tak nevym co to udela s tim cirim plastem aby byl plast naleptanej a spojil se s lakem vite a na svetlech z automobilky je nanesenej povlak z kremiku kvuli teplote a odletajicim kaminkum ne lak na auta ten se stejne opriska
23.41, 1. 9. 2009, odpovědětved to som myslel ,vedel som ze to je specialny hlavne koli teplote a ten zaklad by to asi len dos.al len som chcel vediet ci je aj nejaka ina alternativa miesto obyc.autolaku.
20.16, 2. 9. 2009, odpovědět