Ahoj všem Alfistům. Přestalo mi fungovat centrální zamykání. Normálně jsem si vyjel na projížďku a vše fungovalo jak má. Jakmile jsem přijel domů a chtěl zamknout svého miláčka hodně jsem ztrnul. Otočil jsem klíčkem aby se mi zamkl vůz a zamkly se jen přední dveře řidiče. Nezamkly se všechny. Zdálo se mi že to je jen chybka, ale prostě už mi auto nejde zamknout. Setkal se už někdo z vás s tímto problémem. Díky za každou radu.
20.28, 2. 9. 2009, odpovědětmne sa to stalo 2x....ale vzdy sa to nejako rozchodilo...
22.25, 2. 9. 2009, odpovědětTak to se mi stalo taky- už dvakrát. Stačilo jen otočit klíčkem v zapalování a všechno šlape tak jak má. Zkus to nejdřív:-)
10.38, 3. 9. 2009, odpovědětmne sa to stalo tiez ... vzdy sa to neskor rozchodilo ..
21.48, 3. 9. 2009, odpovědětJá jsem měl s centrálem problém po nehodě, ale mám k němu dodatečně montovaný alarm. Párkrát jsem to měl na servisu a došli jsem k závěru, že centrál neposílá dostatečný signál do řídící jednotky. Vyřešili to přidáním relátek a jaksi to od té doby funguje. Ale mezi tím jsem ještě opravoval kabely od světel, tak je možný, že to ještě delalo nějak neplechu tam... Ale už to normálně funguje...
22.35, 3. 9. 2009, odpovědětOdpoj baterku, znovu ji zapoj a mělo by to být v poho.. Máš to centrál i s alarmem?
0.23, 4. 9. 2009, odpovědět