Ahoj alfisti sháním olejové čerpadlo do 156 2,4 100kw necinkající v dobrém stavu a nebo schaním jedno s povolenym řetězem jestli někdo neprodá či nedaruje mám známího co je ve firmě co vyráběj řetězy na zakázku tak mu to tam chci odnést jestli to nepůjde levně nahradit jinat jsem z prahy tel: 774/564222 icq 251739765
5.49, 3. 9. 2009, odpovědětjedno ti muzu nabidnout,ale upozornuju ze bys musel vymenit i ta ozubena kola..nebude ti stacit udelat retez......jinak je to k nicemu a hlavne zkontrolovat vyvazovaci hridel a jeji loziska...aby jsi nedopadl jako ja...
11.38, 3. 9. 2009, odpovědětaha tak tedy nic dělat nebudu:-)
22.03, 3. 9. 2009, odpovědětAhoj,Kolko by si chcel za to cerpadlo ak je ok? dik Milan
11.56, 16. 7. 2010, odpovědětAlebo najlepsie bude ak sem hodis tel kontakt...
11.56, 16. 7. 2010, odpovědětČauky lidičky vyřešil jsem problémy s cvakáním olejového čerpadla, postup práce : 1 sundat olejovou vanu je tam cca 10-15 čroubu torx poté sundat kryt od rozvodů, sundat držák motoru na horní straně při pohledu na motor levej roch motoru ,poté sundejte řemenici klínového řemene, poté si začárkujte rozovody, bílou fikskou jak ozubené kolečka tak řemen, ( já jsem si měnil rozvody sám a můžu říct že to de doma na koleni trošku píp s napnutí kladky, ale nastavil jsem ji na půlku její možnosti napínat tak snad žádnej problém s tím nebude.poté odšroubujte cca 6-8 čroubků ( 10 klíč) hned za řemenicí ti drží olejové čerpadlo, poté sundejte čerpadlo klimatizace 4 šrouby, sundejte hadice od vody ke chlazení oleje u olejového filtru, sundejte olejový filtr, sundejte samotné chlazení filtru a čerpadlo půjde ven, až ho budete mít venku tak si ho rozmontujte uříznete rozbrušovačkou náhon na vyvažovací hřídel, poté sešroubujte, je tam držák samotného řetázku jako vy platová drážka slouží jako vedení řemenu ten je tam upevněn tak že je ve středu díra a je to zasunuté do hliníkového výlisu, aby to tam nelítalo tak jsem tam narvla šroubek do dřva a zalomil, aby to tam nelítalo. poté to celé spátky zašroubujte nasadte řemeny a vyměnte si olej a cvakání je prič :) je to tak na 10 hodin práce pro neznalého, ale přeci jenom lepší než si nechat v servise za 7 tis. práci + 12tis materiál případné dotazy pokládejte v diskuzi s názvem Cvakání 2.4 JTD Králík najdete v kolonce hledej.Chci dodat že odpojení vyvažovací hřídele nemá vliv na chod motoru, požná bych řekl že to má lepší chod :)
23.59, 23. 5. 2012, odpovědětaj si nafotil priebeh tej upravy cerpadla.stale Ti to funguje po tej uprave?
18.48, 20. 6. 2012, odpovědět