Zdar kluci... Chci si koupit prestavbovou sadu HID xenonu, ale potreboval bych nejakej odkaz. Protoze se vyskytl problem, ze vybojky od nekterych vyrobcu se tam nevejdou kvuli clonce(clonítku?-nevim presnej nazev) A rozdelavat cely svetlo a ucvakavat to se mi zrovna nechce... Poradte kdo mate? Jake? Odkud? Dikec...
8.09, 3. 9. 2009, odpovědětStretavacie H7 (ale ak odstranis clonitka tak si kup take s clonitkami - myslim ze ozhacenie je H7R) a dialkove H1
10.16, 3. 9. 2009, odpovědětNechci vubec odstranovat clonitka... Chci radu od nekoho kdo ma HID xenony a komu tam pasuji bez problemu...
9.00, 7. 9. 2009, odpovědětTakze kdyby mi nekdo poradil nejakej obchod, www stranky, nebo neco, tak bych byl moc vdecnej...
9.01, 7. 9. 2009, odpověděthttp://www.xenony-bixenony.cz/xenony-hid-sady.html ale zkušenosti nemam
9.37, 7. 9. 2009, odpovědětčau, já tam mám tyto http://aukro.cz/item728266800_xenony_hid_h7_6000k_xenocontrol_svetova_novinka.html pasovali mi tam tak akorát nic jsem nemusel upravovat... výhoda těchto xenonů je v tom že maj 5 úrovní nastavení svítivosti ... hlavně si nekupuj žádné s označením Medium a Basic... kup Premium !!! sice jsou o něco dražší ale o to spolehlivější... měj se
18.30, 7. 9. 2009, odpovědětZdravím,Já bych ti doporučil tam nic nedávat. Protože jsou to náhrady které tam byt nemaji a mužeš za to dostat tak akorad flastr. U nás to není scháleny. Kamarád to mněl v autě a zastavili ho asi 3 a pak to vyndal a celý xenony mu ležív krabici. a ta sranda ho vyšla 3x 1000 pokuta + xenony. To jsi raději kup takovy modrý žarovky. Ale ty zas praskaji.
19.09, 7. 9. 2009, odpovědětA nemas nejakou fotku jak to sviti??? Protoze me by se spis libili 8000K. A tys to kupoval pres aukro, nebo na www.tuningcenter.cz?? A mas alfu po faceliftu?
22.42, 7. 9. 2009, odpovědětpro Pirata.della.strada: fotku jak to svítí opravdu nemám, mám 6000K a svítí to skoro bíle, večer je od toho vidět víc jak od těch žárovek co jsem tam měl před tím a jak říkám je tam ještě ta refulace svítivosti takže si můžeš vybrat podle podmínek při jízdě jak budeš svítit... jinak mám alfu před faceliftem a kupoval jsem je přes aukro, obchod úplně v pohodě... je jasné že xenony do auta které je nemá z výroby nepatří, ale ono když ti to svítí tak jako mě a jezdíš s tím hodně v noci tak ono nic jiného nezbývá... jinak s tím oslňováním, tak oslňujou i auta bez xenonů, stačí se podívat na fabie, ty spíš svítí na veverky než na silnici... jednu věc kterou jsem na světlech upravit bylo jejich nastavení - trochu je sklopit dolů :D jinak to taky oslňovalo
7.38, 8. 9. 2009, odpovědětSuper takze ty ,,xenocontrol,, sou ok. Zadny problemy se clonitkem a s nicim......? Tak ja do toho asi jdu... Jenze co pak s tim kdyz to nebude pasovat...? ale kdyz to tam mas ty a je to ok... tak snad to bude dobry no...
9.31, 9. 9. 2009, odpovědětmě to tam pasovalo bez jakých koliv úprav... mám 2.0TS 98
12.45, 9. 9. 2009, odpovědětzaujimave uz som si ich objednal
22.19, 9. 9. 2009, odpovědětachjo, další kreténi, co budou oslňovat každý protijedoucí auto :-( Jsem tak trošku doufal, že už to ustupuje, ale asi ne.....
11.28, 10. 9. 2009, odpovědětach jo dalsi blb anonym co sa boji diskutovat s tymito xenonami nebudete nikoho oslnovat oznacenie xenoncontrol H7R vidim ze niektorí ani nekliknu na web a nezhanaju ziadne novinky vo svete moto osvetlenia treba si precitat l tie clanky na tom webe odkial su tie xenony je to novinka na trhu xenon control + vybojky H7R je to vybojka s clonitkom kde to oslnovanie je o polovicu az 200% mensie porzite si ten web a tak hodnodte je tam aj obrazok takze tak http://aukro.cz/item737713380_xenony_hid_h7r_6000k_xenon_kit_ziadne_oslnovanie.html ze kreten debil jeden vyjebany
18.13, 10. 9. 2009, odpovědětzaprvé nejsem anonym, jen mě nebaví pořád dokola vyplňovat jméno a za druhé když dáš výbojku do paraboly, tak to prostě oslňovat bude....nikdy to nemůže kreslit tak, jako čočka... clonítko neclonítko, R neR
15.33, 12. 9. 2009, odpovědětNeni su paraboly ako paraboli. ked das xenon do fabie co ma 3 krat vecsiu parabolu, bude aj riadne oslnovat. Nestretol som este auto s malou parabolou ktore by ma oslnilo. vsetko len skurv..e fabie, octavie, pasaty a podobne. To iste by bolo aj so xenonamy napr vo fiat stilo... najhorsie co som zatiall stretol bol favorit ktory mal tie svetla aj nap... nastavene. Len dve modaste gule... Kamarta ma napr v octavii xenony bez cocky s origi clonkou, ma ich nastvaene trosku nizsie a neoslnuje vobec.
16.12, 12. 9. 2009, odpovědětpicovina ked t o raz vyplnis tak to uz tam je na veky ved ja tiez stale meno nevyplnujem je uz vyplnene uzl len zadam predmet napisem a odoslem vyhovaracky
20.21, 12. 9. 2009, odpovědět