Máte někdo zkušenost s výměnou čelního skla? Mám tam už cca 3 roky praskliknu (pavouka) o velikosti cca 0,5 x 0,5 cm, takže rozhodně nic velkého, ale když už si platím pojistku čelního skla, tak proč jej nevyměnit ... zajímá mě ale, jestli po výměně nevzniknout nějaké problémy související s těsností (zatékání apod.) ... kdosi mi kdysi říkal, že po výměně to už není nikdy "ono". Díky za radu a názory.
14.01, 6. 9. 2009, odpovědětTam určitě nemá kudy zatékat když je po celém obvodě přilepené lepidlem
14.05, 6. 9. 2009, odpovědětchce to lepit u odborníků, pak by zatíkat nemělo.. ale pravda je, že "kutilům" se to ne vždy podaří na 100 procent.. ale nejhorší je, že jsou tihle "kutilové" občas zaměstnanci jinak vcelku seriózních autoopraven..
14.56, 6. 9. 2009, odpovědětA jste někdo schopen mi nějaký servis doporučit? Budu to mít na pojistku u ČP, takže aby s ní měl ten servit smlouvu ... nejlépe někde v okolí Náchod / HK popř. klidně Praha. Díky moc.
20.54, 6. 9. 2009, odpovědětjá bych šel tam, kde je to pro ně rutina.. např takovej Roger.. ale nechci dělat reklamu..
22.12, 6. 9. 2009, odpovědětZdar Pavle,Já bych ti to udělal doma a budeš to mít 100%. A pojištovna ti to zaplatí rozpočtema ještě vyděáš nějakou kačku. Když tak napiš na meil.
13.30, 7. 9. 2009, odpovědět