Nevíte někdo, jakým způsobem má být umístěna výbojka do světel Devil Eyes? Dal jsem výbojky a zdá se mi, že lom světla je poněkud podivný (dělá to silný "polokruh" pod auto a nikoliv dopředu), nicméně si nejsem jistý, jestli tam půjde výbojka vložit jinak. Díky za info.
21.10, 6. 9. 2009, odpovědětahoj,mám teď od pátku taky ty světla,akorat mě trochu mrzí,že sem tam ty xenony už očekaval a tam obyč žarovky,no ale to sem chtěl,jak si to vyřešil s motorkem pro naklon?z těch starych to asi nepujde předělat nebo poradíš ?jak si to řeššil ty?díkz hoj
12.45, 7. 9. 2009, odpověděta ono to tie svetla nemaju ten motorcek pre naklananie paraboly
22.22, 9. 9. 2009, odpověděthttp://aukro.cz/item737713380_xenony_hid_h7r_6000k_xenon_kit_ziadne_oslnovanie.html
18.13, 10. 9. 2009, odpovědětNa nete som našiel niečo nové xenoncontrol,vyzerá to ako lepšia možnosť xenonov najmä na policajtov ked znížiš intenzitu?
20.08, 10. 9. 2009, odpovědětjde tam dát motorek z původních světel. osvit silnice je správný. je to u čoček normální. kdybyste chtěli aby to svítilo hodně dopředu tak si tam můžete nechat původní paraboly. Výbojka tam jinak dát nejde a to jak to svítí nedělá výbojka ale clonítko, které je v čočce. a nejsou tam xenony v originále protože xenony tam být nesmí. xenony můžou být na auťe pouze v případě že má auto automatické naklápění světel v závislosti na zatížení náprav a ostřikovače světlometů.
20.17, 10. 9. 2009, odpovědět