Kua a je tu prva porucha..pri starte za studena mi kratko svieti zhavenie cca 1s..viem ze by malo dlhsie a tusim aj dlhsie svietilo prednedavnom..po starte ma motor velmi nekludny chod na volnobeznych otackach a po chvili ako sa zohreje to prestane..neviete pls cim by to mohlo byt,nevyskytol sa niekomu tento problem? pls poradte...dik moc
16.23, 7. 9. 2009, odpovědětNo asi mas zly jeden zhavic. Staci vymenit a bude ok.
16.45, 7. 9. 2009, odpovědětMajo:si si isty,mal si podobny problem? Dik za comment
18.28, 7. 9. 2009, odpovědětgutt máš rýchložhaviče a tie dlho nežhavia. ako píše majo, tak počítaj s jedným žhavičom. vymeníš a máš kľud. dramaticky by som to nevidel. je to spotrebný materiál :-)
12.32, 9. 9. 2009, odpovědětAlpiners:jj aj ja si myslim,ze bude jeden zly.. Dneska som startoval ked bolo poobede 30 stupnov a za studena to neurobilo,takze je to urcite teplotou,mozno vlhkostou. AKO ZISTIM,RESP.ZMERAM KTORY ZHAVIC JE VADNY? MERIA SA ODPOR ZHAVICA,AK SA NEMYLIM..HODNOTY NEMATE NIEKTO?Ani neviem kde tam su zhavice,ale asi pod tym plastovym vekom :)
16.10, 9. 9. 2009, odpovědětNo ja som mal tiez ten problem ale ja nemam Mjet. Nakratko mi zasvietilo zhavenie a potom sa vyplo. Ale startovalo mi to normalne. A kamos mi to meral multimetrom (nejako sa do tohto nevyznam), kazdy jeden no a vadny vymenil a vsetko je ok. Su pod tym plastovym vekom a je k nim na figu pristup. Treba nadstavec dlhy. Aspon mne ho bolo treba. Neviem ci som ti tymto nejak pomohol.
18.00, 9. 9. 2009, odpovědětmal som ten isti problem.Mas zle zhavice, mozno aj dva pred startom ti zasvieti kontrolka a po starte zablika a motor {osieva}nema plynuly chod a hlavne ked bolo chladnejsie a v zime ani nerozpravam.radsej pozry vsetky zhavice.
21.10, 9. 9. 2009, odpovědětDik za reakcie,no neviem ci to bude tak uplne v zavislosti od teploty..spravilo mi to aj ked bolo teplo vonku kua,mam pocit ze ked to urobi ma nizsie otacky ako by mal mat,asi ide na 4 valce alebo co..silne pochybujem ze diagnostika nieco ukaze a pal.pc ukazuje vsetko v poriadku
17.10, 11. 9. 2009, odpovědětmáte pravdu jsou tam rychlo žhaviče, ale ikdyž ti zhasne kontrolka tak by mely ještš cca 7s dožhavovat, mohl by to být žhavič , ale vyměň všechny a pak to může být jednotka žhavení. když budeš cokoli potřebovat tak mě klidně kontaktuj 774 817 943 www.autopavelka.com
18.32, 12. 9. 2009, odpovědětKdyž máš špatný žhavič u m-jet tak by ti měla kontrolka žhavení blikat a ne svítit.Při startu by to nemělo pokud není teplota pod nulou jít poznat,pokud jich není špatných víc.
10.06, 13. 9. 2009, odpovědětL.Pavelka:dik,no uvidime Neviem,mne ta kontrolka vobec neblika,len uplne kratucko pred startom blikne a potom neviem o nej an ked motor naskoci,ci normalne,alebo tak ako som spominal
17.04, 13. 9. 2009, odpovědětEste jedna vec..nezdaju sa mi otacky po starte,akesi su nizke,ked motor ide nekludne..otackomer je na konci bieleho pola a myslim,ze by mali byt vyssie za studena...tak teraz neviem ci to je v el.sitici,alebo nepali jeden valec..ake mate otacky na Mjet 20V po starte za studena?
22.44, 14. 9. 2009, odpovědětbudeš mať to samé ako rieši adamsquer. premeraj žhaviče, vadný vymeň a otáčky na voľnobeh budú ok. žhavič vymeň čím skôr, zo skúseností viem že ak ti odíde jeden a nevymeníš ho dneď tak ti odpáli aj ďalšie žhaviče. láďa pavelka, áno, rýchložhaviče ešte dožhavujú aj po zhasnutí kontrolky, ale neviem koľko sekúnd :-)
9.42, 16. 9. 2009, odpovědětNajeto zatim jen cca 100km na Verva Diesel a řekl bych, že už je to o něco lepší. V pátek mě čeká cca 400km v kuse, tak jsem zvědav :)
12.27, 16. 9. 2009, odpovědětadamsquare to chce ten diesel cleaner. tým aditívam v nafte moc neverím. i keď s vervou nemám skúsenosti, na sk sa nepredáva. :-)
12.39, 16. 9. 2009, odpovědětDneska jsem koupil nějakej ten STP čistič, doporučili mi nějaký jiný než Cleaner. Název přesně nevim, ale měl by to být přesně čistič injektoru atd. Tak snad to uspíší :)
21.33, 16. 9. 2009, odpovědětNo vazne sa to oplati kupovat ten cleaner? Ako nemyslim si,ze by mi to pomohlo vyriesit moj problem..
21.15, 20. 9. 2009, odpovědětNo kupil som nejaky sajrajt co mi doporucil moj mechanik..je to taka plechova biela krabica,additivum pre common rail hlavne na precistenie trisiek a pod..dal som do nadrze trojnasobnu davku,uvidime
17.55, 1. 10. 2009, odpovědětked som mal 3 spatne zhavice tak mi to blikalo 30 sekund. dnes som vymenil vsetky 4 za nove a po zatoceni klucika sa mi na kratko zasvieti zhavenie a potom zhasne.
22.39, 3. 10. 2009, odpovědět