Máte nějakou radu jak se zbavit tohoto problému.Stále svítí.
19.32, 9. 9. 2009, odpovědětNazdar, mne pocas jazdy do zakruty len tak obcas preblikla kontrolka rucnej brzdy no a kamos mi dolial brzdovu kvapalinu a problem vyrieseny.
20.04, 9. 9. 2009, odpovědětkamos dolial a ty si lavy ze si nevies doliat sam kontrolka abs je zavisla na rucnej ak ja vela driftujem sa blaznim na svojej alfe zasvieti to tiez ale staci vypnut motor na 1minutu potom opet nastatrovat a vsetko je OK skontroluj si cidlo rucnej brzdy a vetko sa tym vyriesi asi ho mas deformovane resp preseknuty mas niekde kabel a ten sa dotyka kostry a okruh el je tym uzavrety
21.46, 9. 9. 2009, odpovědětNo treba prestudovat manual a tam je napisane, ze ked svietia obe naraz, ide o poruchu EBD.. asi pomoze len diagnostika a nie hokusy pokusy..
22.52, 9. 9. 2009, odpovědětMne vysvecovalo presne to iste a mal som slabu bateriu . Mala uz len okolo 12 V dal som novu ok. Lenze mne to vysvecovalo len po starte...
23.02, 9. 9. 2009, odpovědětAhoj,kluci nemáte někdo zámek u řidiče,měl jsem nezvanou návštěvu.Klidně i bez klíče.Díky.
23.08, 9. 9. 2009, odpovědětTak jsem jel z práce rovnou na diagnostiku a ukázalo to na špatné relé řídící jednotky ABS.Neví někdo kde ho najdu na 2.4jtd r.v.2000?
16.15, 10. 9. 2009, odpovědětSer na rele ridici jednotky a vymen jen pojistku u baterky.me to svitilo taky a aktivne jsem vymenil rele a svitilo to stale.ta pojistka je origo nepruhledna tak cloveka nenapadne ze je praskla.
8.54, 11. 9. 2009, odpovědětProsim tě kde to rele najdu chtěl bych ho preventivně očistit jestli není zaoxidované.Dik
15.28, 11. 9. 2009, odpovědětAhoj, mám Alfu 156 a pravé dnes jsme dávala nabitou baterku zpátky, jenže jsme tam vysroubovala jiný Šroubek než jsme měla ,ale dobrý vše jsme smontovala !jenze jsme startovala. A cvičí abs a ruční brzda,pak to zas zmizelo a přijde jízdě to zas začlo,jmze ještě ktomu to stim autem jakoby nepatrné foukne a zpomaly ho to , do toho když mackam pedál brzdové k na místě ,zní to jako když nafukujete možno pumpickou! Můj mechanika nemá čas a jinej by si za diagnostiku řekl majlant...... jak zjistím zdali je to ta pojistka Mno někde okolo jak jste psali to relé ? Dikyy
22.50, 27. 4. 2017, odpovědětsvítila mi kontrolka abs,ruční brzdy a nešel tachometr,byla celá řídící jednotka ABS fuč,po výměně šlape jako hodinky
10.36, 11. 9. 2009, odpovědětTak pánové problém vyřešen.Byla to ta červená pojistka na baterce 50A jak psal Zdenek.Koupil jsem ji ve Fiatu za 77kč.
17.03, 16. 9. 2009, odpovědětno vidis a v skodovke ju maju za 30 sk
17.32, 16. 9. 2009, odpovědětAhoj, mám Alfu 156 a pravé dnes jsme dávala nabitou baterku zpátky, jenže jsme tam vysroubovala jiný Šroubek než jsme měla ,ale dobrý vše jsme smontovala !jenze jsme startovala. A cvičí abs a ruční brzda,pak to zas zmizelo a přijde jízdě to zas začlo,jmze ještě ktomu to stim autem jakoby nepatrné foukne a zpomaly ho to , do toho když mackam pedál brzdové k na místě ,zní to jako když nafukujete možno pumpickou! Můj mechanika nemá čas a jinej by si za diagnostiku řekl majlant...... jak zjistím zdali je to ta pojistka Mno někde okolo jak jste psali to relé ? Dikyy
22.51, 27. 4. 2017, odpovědět