ide sa menit termostat lebo teploty klesli a moje jtd sa ma problem zohriat na 90 stupnov teda na 88 ako je prepinacia hodnota ani po 30 km jazde. momentalna teplota max je okolo 75 a sem tam vyjde na 80 ked ju dusim dlho inak rychlo klesne a aj otacky su na volnobeh vyssie koli tomu ze auto ide na bohatsiu zmes ... kolko stoji cca u vas podla vas termostat a ak znacka?
14.24, 16. 9. 2009, odpovědětodporucam vernet myslim ze na alfu vyrabaju termostaty len *3 firmy Vernet Facet a tu tretiu nepoznam sleduj si teplotu mne to robí taký problem ze prvý raz ked je motor studený tak to drzí az do 90 potom otvori a uz nezatvori padne rucicka tak na 70 potom to vyjde na na 75 a koniec dalej ani z a boha.... a to mam ten Facet to robi od nova a ani pici mi ho nechceli vyreklamovat vyhovaracky v predajni ze je zle c idlo vodna pumpa a pod kupoval som h o v Tomi Aute na Rastislavovej odporucam ti ist do elitu maju celkom fajn reklamacný poriadok a system menia veci bez prolemu co mam referencie cau
17.38, 16. 9. 2009, odpovědětna byvalej 156 2.0 TS som mal na chlp ten isty problem s facetom, nasledna vymena za vernet pomohla .....
22.38, 16. 9. 2009, odpovědětno ja kupujem tiez facet ...kolko si dal za neho? ...dufam ze bude fungovat ako ma ....a vypinat pri 88 stupnoch ako avizuju
21.40, 16. 9. 2009, odpovědětja som ho kupil za 1990 riadne v auto dieloch otvarat otvara ale ked otvori tak uz celkom nezatvori a este taka skuska ak kupite novy nesmie sa dat prefuknut ustamy nesmie ked aj len trosicka pojde je vadny a ked pridete domov nalejte don horucu vodu z rychlovarnej kanvice ihned sa vam otvori a ked don fuknete ihned sa vam aj ma zatvori´t a mne to nerobi fuci jak zbesnety prefunem ho bez problemov a to je zle
23.19, 16. 9. 2009, odpovědětNo ja som ho prefukol ,a funguje dobre 5km a som na 90 a drzim si tuto teplotu.
23.25, 16. 9. 2009, odpovědětmna vysiel na 68 ecka ... doslova po porode som ho tam namontoval ale napicoval som sa dost cca 4a pol hodky prace kurnik. sprava sa asi tak ze teraz kolise telota cca od 80 do 85 stupnov mam pocit lebo som urobil asi iba 15 km a to sa nestihlo auto zohriat vecer bolo okolo 15 stupnov. uvidim cez den predchadzajuci vyliezol na 75 a tam kolisal uz len dole a spet na 75 tak uvidim ...mal si ten svoj aj z cidlom? moj bol z cidlom za tu cenu a ked som don fukal tak trosicku prechadzalo tak som volal jednemu znamemu a ten vravel ze kazdy jeden trosicu prepusta koli tomu ze ak by zavrel kompletne a neotvori tak ti streli hadica od tlaku vody to je taka vraj poista tak uvidime co bude dalej ....ty si ako na tom?
22.48, 17. 9. 2009, odpověděta este k staremu ...bol v kuse otvoreny a ked som don tukol tak sa zatvoril .... ale ked sa otvoril tak sa zas zasekol ...ten piestik ako keby mal volu a naspet nezasadol do drahy tak ostal vysiet ...
22.52, 17. 9. 2009, odpovědětTy vies ,ze ani neviem? Ale mne teplota nekolise! Iba ked som v kolone tak skoci nad 90-ku!! Mna stal 2500sk . Ale asi tam to cidlo uz je vsade.
22.54, 17. 9. 2009, odpovědětco riesite tam sturte z renaulta 5ky termostat za 6eura do hadice a mate to vyriesene .-)
22.39, 18. 9. 2009, odpovědětZa 1000 kč nechám uplně nový na JTD
6.39, 19. 9. 2009, odpovědět