Prosim ten kto vie ako nastavit napinaciu kladku, tak nech mi prosim poradi, tu na fore niekto pisal ze ten kovovy ukazovatel co je na tej kladke ma byt oproti tomu zarezu, a tu nastava problem!!!!! Su tam dva zarezy a jedna dierka!! ten kto to videl tak vie o com hovorim, no a teraz ten ukazovatel je na tom prvom zareze, ked kladku zalacim a pritahnem ukazovatel sa pohne k zarezu č.2, a ked este viac zatlacim ukazovatel bude oproti tej malickej dierke!!!! tak aku ju mam utiahnut, aby to bolo v poriadku, dnes zrovna som si urobil rozvody 1.9 JTD 77kw, a teraz som si neisty s tym napnutim, aby ked remen dude starsi a trosku povoli aby mi to neskocilo dosledkom nedostatocneho pruzenia, teraz to mam nastavene na tom prvom zareze pod tou dierkou!!!!!! dakujem za odpovede, cawte
0.28, 17. 9. 2009, odpovědětDakujem vsetkym za radu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nakoniec som si zohnal manual a podla neho ma byt ta sipka(ten ukazovatel) na tej dierke!!!! nad tymi zarezmi!! toto sem pisem len pre niekoho kto bude mat podobny problem ako ja, a urcite ste to tu uz mnohi menili a nikto neporadil! cawte
13.30, 17. 9. 2009, odpovědětZdravím,a kde jsis koupil Ty rozvody? Protože ke každé sadě rozvodu nebo jen napínací kladce je manual kde se to dozvíš.
14.25, 17. 9. 2009, odpovědět