Máte někdo zkušenosti s montáží subwooferu do Sportwagonu, jaký typ, kam umístit, je potřeba i zesilovač apod. Mám origo rádio s CD. Díky za rady popř. nějaký odkaz.
10.57, 18. 9. 2009, odpovědětNo jestli nemáš origo zesík a subw. tak to bude chtít zesilovač a nejakou solidní bednu .Taky jsem si to dodělával a je to mnohem lepší.
14.54, 18. 9. 2009, odpovědětNo ja subwoofer mam origo,ale vala sa mi doma este jedno hovado :) Prosim vas neviete mi poradit,ci sa da napojit paralelne sila a signal vzadu od origo subaca?Mam aktivny,tak by som natiahol napajanie a signal a nebolo by treba tahat kable...len neviem,ci zosik je vzadu pri origo subaci,alebo je vpredu pri radiu ..dik
17.57, 18. 9. 2009, odpovědětCo jsem měl já origo woofera ve 156tce, tak byl zesík zamontovanej přímo v něm a pokud jde o budící signál z rádia, tak si myslím, že by něměl být problém si ho vzít z těch kabelů co vedou do toho originálního. Ale pokud jde o napájení, tak to už bych si natáh kabely samostatně. Protože jsem na to kdysi koukal, tak do toho originálního vedou docela "nítě"..
18.54, 18. 9. 2009, odpovědětJe lepší aktivní nebo pasivní subwoofer? A je na tom originální rádiu s CD nějaký výstup. Odkud se bere napájení 12V pokud se dává aktivní Subw? díky za rady
21.17, 18. 9. 2009, odpovědět