Ahoj chalani, chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s tymito brzdovymi kotucmi znacky ATM Mikoda - ide o polske kotuce. Vyzeraju celkom slusne, cena je tiez slusna - tak ma zaujima ci ich niekto realne jazdil. Dakujem.
13.59, 20. 9. 2009, odpovědětasi sa nikto s touto znaclou nestretol .. no zaujima ma este jedna vec. Co je u brzd dolezitejsie, resp. do coho viac investovat - kotuce alebo dosticky ? Je lepsie kupit nejake kotuce strednej triedy a dat tam spickove dosticky alebo naopak - spickove kotuce a dosticky nejake lacnejsie ?
11.11, 21. 9. 2009, odpovědětPořídil jsem min.týden kotouče+desky==BREMBO. Cena sady 4.900.-.
19.11, 27. 1. 2012, odpovědětduležité jsou kotouče i destičky
11.19, 21. 9. 2009, odpovědětMyslíte někteří hlavou nebo k---t--m???Kdo šetří na brzdách a gumách je u mě vymaštěnej blb.Brzdy a gumy jsou nejdůležitější veličana na autě,tak to pochop.Takže odpověď znáš.
13.02, 21. 9. 2009, odpovědětprudko inteligentna odpoved....je mi uplne jasne cim myslis ty :-))
14.10, 21. 9. 2009, odpovědětBlbe když chceš být vtipný tak to napiš tehdy když je to vhodné.A mam dotyčným jako jseš ty tu cukrovat???Vyndej si destičky a kotouče dej do šrotu ať máš na lízátko,chytráku.
15.39, 21. 9. 2009, odpovědětty fas, ty si fakt prvotriedy, vystavny tupoun a křupan ...sa nieco slusne pytal a ty mu zacnes nadavat ...ty inteligent. hlavne ze si mu odpovedal na otazku a poradil.. naozaj pridavas tomuto foru na urovni
18.00, 21. 9. 2009, odpovědětsmarja, ty ses primo ukazkovej... zkusenosti nema, neporadi, ale mele a mele...
18.23, 20. 10. 2010, odpovědětco sa tyka ATM...skusenost s nimi nemam, ale co som postrehol na inych forach, majitelia boli spokojní. tu vacsinou frci brembo, ferodo, ebc, ate a pod... ale to si si uz asi vsimol.mozno by nebolo zle si priplatit za niektoru z ychto znaciek,ale radit ti nebudem ...na to su tu iny "odbornici" ..ale to si si uz asi tiez vsimol :D
14.14, 21. 9. 2009, odpovědětHeh,když nejsi schopný poradit tak proč tu píšeš takový hovadiny.Doporuč ještě Starline a jseš u mě hvězda.
15.41, 21. 9. 2009, odpověděthlavne ze ty si poradil ...ty hviezda
17.56, 21. 9. 2009, odpovědětBlb zustane vzdy blbem,vid.Precti si to znova a doctes se ze jsem mu radil at na brzdách nesetrí tedy at nekupuje Polský sračky.Odbrzdi se brzdo.
7.17, 22. 9. 2009, odpovědětnic take si tam nenapisal ty idiot. a ak je u teba rada toto - citujem :"Kdo šetří na brzdách a gumách je u mě vymaštěnej blb" ....tak taketo rady si nechaj pre svoju staru. na rozdiel od teba som mu aspon napisal nejake znacky, z ktorych si moze vybrat...ale podla teba je brembo, ate alebo ebc na urovi nejakeho starline-u...gratulujem, si ozaj "odbornik" .... poradenstvo od teba ma vysoku hodnotu ..
8.56, 22. 9. 2009, odpovědětA o kotucoch BRADI ste uz poculi ? Vraj patria do rodiny BREMBO.
19.01, 22. 9. 2009, odpovědětNo a chceš to napsat čínsky že kdo šetří na brzdách a gumách je blb????Inteligentní člověk si pod tím domyslí že jakejkoliv noname výobce brzd a destiček je bez záruky daného brzdného učinku????!!!O starline jsem mluvil v souvislosti že s tvojema zkušenostma by jsi mu je i klidně doporučil,blbe.Jasnovědče a kdo říká že mam starou???Nejdříve přemýšlej a věnuj se tématu,blbe.Pokuď chceš diskuzi se mnou tak piš něco klouného a ne že tu budeš převracet slova.
9.12, 23. 9. 2009, odpovědětTo ALIK: Je videt ze asi nechapes souvislosti ATM MIKODA (PL)vyrabi kotouce (zaklad) pro BREMBO a FERODO, Desticky Ferodo se vyrabi v CZ (Lomnice nad Popelkou), s ATM Mikoda mam zkusenost na Chrysler Voyager 3,8i AWD coz je pomerne tezke a silne auto ne ty orezavatka typu 1,9TDI co jedou vocpodu apod. mam tedy tyto kotouce jsou vrtane a drazkovane a muzu rici ze jsem nikdy nemel lepsi kotouce a to jsem mel i MOPAR a VIPER (USA) Takze muzu doporucit
12.41, 1. 1. 2010, odpovědětNo-ani nemusím koukat do kalendáře! Vánoce jsou prostě za náma a sněma i ta předsevzetí vzájemné lásky a pochopení! Smutné,velmi smutné!!!
13.54, 1. 1. 2010, odpovědětMůžu plně souhlasit s tím co tady napsal kolega. Doporučuje osobně jsem tomu nevěril musel jsem zkusit a ty brzdy od ATM mě hodně překvapily, kdo preferuje jen začku je pro mě jen ubožák co si myslí, když na to má má nejlepší věci, ale opak je pravdou!!! U známých v servisu doporučují že obyč brzdové kotouče se osvědčili líp jak drahý!!! A to že ATM Mikoda je dodavatelem Brembo by si mohli ty inteligenti co tady vychylujou frajerský kecy tady nekde přečíst....
10.04, 20. 10. 2010, odpovědětTo kdo to tu mele o" Starline" brzdách ??:/ To si pořiďte na Favorita!!.
19.15, 27. 1. 2012, odpovědětkotouče jsem koupil přední i zadní od mikody a zatim spokojenost.Trošku při brždení jdou slyšet,ale to je prej u derovaných kotoučů normální
14.38, 23. 10. 2010, odpovědětViděl jsem v prodeji vrtané a drážkované kotouče ATM Mikoda v sadě s destičkami Brembo asi za 2200,- na celej zadek.
20.21, 26. 10. 2010, odpovědětKoukam že ALIK je solidně vymaštěnej :). Takový křupani co neuměj ani do pěti počítat a hovnu říkaj koko mě dostávaj :)
10.43, 28. 10. 2010, odpovědětjo a jinak zadní kotouče od mikody mě stáli 1300 kč což je super.A že jsou z Polska neznamená hned,že je to vrak.Co se dnes nevyrábí a nedováží z Polska a z číny.Myslim si,že alík má doma stěnu v obýváku,nebo linku(novou)z Polska a ani o tom neví,protože jí koupil v Asku nebo v Ikee v čechách.
15.53, 28. 10. 2010, odpovědětZdar. Mám SAAB 95 přes 200 koní. Kotouče od ATM jsem pořídil, vrtané a drážkované. Mohu jen doporučit brzdí to jak sviňa. Zkoušel jsem brzdit na letišti z 200 na 0. Auto neplave, do volantu nemlátí, žádné anomalie. Doporučuji je pořídit o dozadu.
23.24, 2. 11. 2010, odpovědětProcetl jsem si tento thread a nemuzu nekomentovat Alika. Byt na forech vice takovych inteligentu, kterym 50% slovni zasoby tvori slovo "blb" a druhou polovinu zapomneli, bylo by to velice smutne a fora by se mohla zrusit. Ostatnim diky za info, nasel jsem zde co jsem hledal a pisemneho projevi Alika se dobre pobavil. Aliku diky :)
14.03, 24. 12. 2010, odpovědětZdravim kotouče ATM mikoda na moji alfině 2,5i v6 24v s destičkama od trw s opatrným zajížděním 200-300km si nemohu stěžovat. Je to oproti jiným značkám střední třídy pořádný kus kotouče, vypadá to, že nešetřili a je to na nich i vidět při porovnání. Zatím slouží velmi dobře. Byli tedy i promazány vodící táhla třmenu a dosedací plochy destiček na uložení na úchytu pro třmen. Brzdí to slušně i při razantní jízdě. Hlavně nestát na křižovatce na brzdě, kort když jste před tim jeli ostřejší jízdu aby s eneskroutili! Ale to je u každé značky. Mam je tam už 6tis km a zatím spokojenost uvim, jak to snima půjde dál když se něco změní dám vědět.
16.58, 29. 7. 2011, odpovědětJo, přidávám se, taky je mám a jsem s nima maximálně spokojenej. Za ty prachy je to luxus :-) Kupoval jsem předky tu http://www.brzdy-cz.cz/alfa-romeo/156/predni-kotouc.html a šel bych do nich znovu.
9.31, 26. 1. 2012, odpovědětja mám predné aj zadné MIKODY GT vrtané drážkované a platničky OMP a som spokojný
17.05, 26. 1. 2012, odpovědětChlapi máte někdo kontakt na někoho, kdo ATMka dováží? Potřeboval bych vrtaný na zadek 156 poface. Předek jsem dal Zimmerman ale na zadek dělaj jen 251mm já potřebuju 276mm a ty snad Mikoda dělá ale na netu jsem nenašej dovozce. Dík za radu Petr
13.56, 8. 2. 2012, odpovědět