Zdravim. Chtěl bych se zeptat, co by mohlo způsobovat u mojí Alfy (1.8 T.S.) občasný cukání v nízkých otáčkách? Děje se to jen občas když točim kolem 2-2,5 tisíc, při studenym i zahřátym motoru. Stačí dát nohu z plynu nebo trochu přidat a je to v pohodě, ale cejtim že něco není v pořádku...jestli to může být lambdou, váhou vzduchu nebo nečim jinym, nevim. Díky za radu
20.36, 21. 9. 2009, odpovědětAj ja som to postrehol.Obcas.Mam ,8 a vahu novu tak tou to nebude.Ake su dalsie teoorie?
19.14, 22. 9. 2009, odpovědětAhoj, já mam 2.0TS a přesně při 2,5 tisicích mi to taky škube. Řeším to už dlouho, ale fakt nevím kde je problém, už jsem vyměnil lambdu, váhu vzduchu a svíčky, auto je teď sice daleko živější, ale to škubání je tam furt a diagnostika nic neukázala, ale nejspíš už to mužou dělat jenom vstřiky nebo řídící jednotka.
6.52, 23. 9. 2009, odpovědětMám stejný problém, rada by pomohla, dík
8.48, 23. 9. 2009, odpovědětMě na 2.5 mírně kolísaly ot. hned po studenym startu, použil sem čistič vstřikování a pomohlo to...
9.13, 23. 9. 2009, odpovědětNo a dela ti to ked jedes nebo i ked stojis ? Pokial ti to roby ked ides moze to byt zla spojka .... Skus precistit kontakty odpoj baterku rozober spoje a prestriekaj kontak sprejom mne to moc pomohlo
9.15, 23. 9. 2009, odpovědět