zdar chlapy jaké mate zkušenosti s bosch svickami? mam 2.0 TS 114kw. díky.
17.36, 22. 9. 2009, odpovědětahoj, ja som nad nimi tiez premyslal, ale ked som preluskal diskusiu vsade kde to slo, svoj vyber som zmenil a dal som tam NGK. BOSCH sviecky si s alfami vraj moc nesedia. NGK kupis cez autofra.sk na allegre.pl za solidnu sumu. Ja som mal stastie a natrafil som na manika, ktory ich predaval za 1000Sk vsetky styri - NOVE :-)) ..a som spopkojny. GL
17.44, 22. 9. 2009, odpověděthej, a taka otazka , skusil uz tie NGK z allegra v aute?? xcem aj ja kupit komplet sadu 4+4 a tak som zvedavy, ze si to za tu cenu niesu nejake napodobeniny. dikes a k BOSCH svieckam. bol som jedneho predajcu s autodielmi u nas, co je asi typek ze vse co sa da tak odskusal na svojich autach a vie paradne poradit. ohaldom sviecok, som dostal take info, ze nej su japonske NGK a ze BOsch je dorby v inych veciach , ale v svieckach len zaciatocnici, takze radsej Bosch nie. hovorim co som pocul. co si myslim ,je ze kludne by stalo za to dat do auta aj Denso. ale za cenu aku mozem mat na Allegre.pl si necham lubit NGK ! zdar:)
18.11, 22. 9. 2009, odpovědětmam ich namontovane v aute, dokonca v servise, kde zastupuju BOSCH a vsetko robia s touto znackou, ale znamy v tom servise mi sam povedal ze pre alfu je lepsie NGK. nie je to ziadna napodobenina, su to origo NGK, zabalene, nove nepouzite - nemusis mat obavy :D
19.34, 22. 9. 2009, odpovědětok potřebuju neco levnejsiho než NGk, nepotřebuju svicky na 120 000 km stací 40, 60 tis.
18.31, 22. 9. 2009, odpovědětTak ty si asik vajco ze nepotrebuejs sviecky na 120 000km ked autu das draksie tak sa ti odmenii lama
12.00, 7. 11. 2009, odpovědětNo ja sem měl na alfině Bosch svíčky a nejeli podle mých představ motor neměl takový výkon byl jakoby lenivý šel pomalu do otáček.No tak sem jich vyměnil za Densa a je po problému motor jako by ožil bylo opravdu poznat ten rozdíl. Zlepšil se volnoběh, drží skvěle všechny takové problémy jako kolísaní otáček ,škubání za jízdy , startování,ajiné je rázem pryč.tak nevím jestli je to těma svíčkama a nebo pravidelnou údržbou ale už delší čes mám pokoj.kdybych si měl znovu vybrat tak neváhám,ale zaleží na každém s vás. Zatím čauvec a ať vam alfičky dělají jenom samou roadost..
20.00, 22. 9. 2009, odpovědět