Ahoj včera jsem myl motor...konečně jsem se odhodlal,,vzal jsem jej wapkou a carlanem...jak spousta lidí doporučovalo, bať ale nevím zda to s tím souvisí.... po 5min jízdy se rozsvítila kontrolka ruční brzdy ale svítí slabě...avšak když ji zatáhnu tak se rozsvítí klasicky. S tímhle jsem měl problém akorát v zimě...kdy asi to bylo čidlem či lanovodami,ale nynní nevím...poradíte někdo?
6.44, 25. 9. 2009, odpovědětslabo svietiaca kontrolka znamena chybu elektrickej casti brzdoveho systemu ako abs, snimacov a znamena to napr. aj malo brzdovej kvapaliny.
7.26, 25. 9. 2009, odpovědětahaa aha, tyo , tak dneska musím pořešit
8.11, 25. 9. 2009, odpovědětteď mi tak došlo, neni náhodou pro okruh abs zvlášt kontrolka? ta mi nrmálně problikne(oranžová na palubáku vedle té ruční brzdy
8.36, 25. 9. 2009, odpovědětkontrolka abs i ručky je jeden okruh (tvz.řídící jednotka abs)
9.00, 25. 9. 2009, odpovědětpredpokladam ze budes mat len nejaku chybu od vlhkosti ked si umyval motor. Pochybujem ze by to cosi odpalilo... Ja sa radsej do umyvania motora neychystam, naco pokusat stastie. tie konektory zn. siemens su ubohost. to jak keby som nechal zasuvku na 230 voltov vonku na dvore polozenu na zemi len s vrchnou kritkou....
9.07, 25. 9. 2009, odpovědět