Nejako som sa rozpísal pre p. Lišku, tak to dám sem ešte raz aj pre ostatných: Mám na predaj na náhradné diely: 1.: AR 156 2.0 TS, r.v. 2000 (RHD-anglická verzia). Tmavá modrá metalíza Cosmo Blue, šedá koža, kožený volant, 2x airbag, 15" hliníkové disky, dobré brzdy. Všetko funkčné, dobrý motor, avšak hlučný variátor. V decembri 2008 malo novú anglickú STK a v januári bolo vyradené z evidencie. Bez predného nárazníka a predných blatníkov. Auto nebolo havarované, je pojazdné, ale je ho potrebné previesť na vozíku (nie je poistka a chýbajú spomenuté diely). V celku 1300 euro, alebo rozpredám na diely. Auto je v okrese Levice, SK. 2.: AR 156 1,6 TS, r.v. 2002 Progression, čierna, interiér po facelifte (RHD - anglická vezia) interiér: čierny alfatex+červeno-čierna stredná čas, origoAR plastové podbehy. Najazdené 103.000 míl=cca 160.000 km Výbava: 16" disky, dvojzónová dig. klíma, 6x airbag, origo CD+rds, multifunkčný kožený volant, palubný počítač (v domčeku vetrákov), 2x vystreľovacie kľúče obidva funkčné, hmlovky, ostrekovače svetiel. Pred 10000km menené rozvody, vodná pumpa, 8x sviečky, brzdové doštičky, Pred 1000km olej+olejový filter, nová batéria 60Ah. Auto má mesiac starú anglickú STK (majú tvrdšie podmienky ako u nás, takže auto je v 100% technickom stave). (Jedna chybička o ktorej viem, je prvé 3-4 sekundy sa už začína ozývať variátor, ale potom ho už nepočuť a motor má krásny zvuk. Výfuk má trochu koróziu, ale karoséria je v dobrom stave-nemajú sneh tak nemajú čo soliť :-). Karoséria a disky majú pár škrabancov, ale nič vážne. Sklá nepoškodené. V augute som urobil GB-SK-GB bez problémov so spotrebou 7,5 l/100 km. Cena 2.400 euro s dovozom do Č.BUDEJOVIC (prípadne inam v CZ, SK ak by som to mal rozumne po ceste z GB). (Auto je ešte v GB, ale 5.10.2009 odchádzam z Anglicka na trvalo. Mám už síce kúpenú letenku, ale budem sa musieť ešte vrátiť dovybavovať nejaké veci, možno by som ho všakvedel priniesť už teraz). Nepoužiteľné diely pre EU verziu: palubná doska (ostatné vypínače sú rovnaké, tachometer má veľké mls a malé km), predné svetlá ako celok (plexisklo a čierny plast je OK, len vnútorné paraboly sú vraj nastavené ináč), pedále, otváranie kufra a nádrže sú na pravej strane. Ostatné by malo byť všetko rovnaké (prevodovka, ručná brzda) sú ako v európe. Som registrovaný majiteľ auta, takže môžem doložiť jeho legálny vývoz a odhlásenie v GB. Ak je to zaujímavé dajte mi čo najskôr vedieť, pretože som už dnes dal inzeráty v Anglicku. Môžem zaslať foto. Otázky a návrhy prosím mailom.
18.41, 27. 9. 2009, odpovědět