Cawte Vsetci! Pri starte zarachoti niekde v oblasti prevodovky, to iste sa deje aj pri vypnuti motora! Spojka zabera asi v polovici polohy pedala, mozno trosku nizsie, z radenim prevodovych stupnov nemam problemy, auto pri zosliapnuti plynu netrasie(zotrvacnik ok??? no mozno ko! :-)), silenbloky budu pravdepodobne v hajzli!!! trasie autom pri volnobehu!!! ale ten rachot pri starte, pri zhasnuti motora to nie je az tak hrozne, ale predsa to je pocut!!! A este jeden postreh ked prsi a je vlho tak to robi minimalne skoro vobec, ale je to mozno len moj pocit!!! vopred dakujem za rady. AR 1.9JTD 77Kw
23.08, 30. 9. 2009, odpovědětMam presny ten iste problem s motorom a rad som vedel co s tym...ale podla vsetkeho bude vadny zotrvak..:-((((
12.45, 6. 10. 2009, odpovědětak na volnobehu trasie, mozno silenbloky, mozno odchadzajuci zotrvacnik.aky typ rachotu? typu hrciace lozisko? mozno spojkove lozisko, mozno nejaka pevna castica v spojke. Inak ak by ste potrebovali zotrvak, tak na slovensku doda autokoma.sk, neviem za aku cenu. alebo z cich vide za cca 450E. Inak k tomu lozisku, alfa ma opacny system tu ma lozysko zaber aj ked je s vyradenou rychlostou., tu lozysko netlaci ale taha.
12.57, 6. 10. 2009, odpovědětz ciech - opravujem preklep. cez google najdete.
12.57, 6. 10. 2009, odpovědět