Na 1.8 TS při studeném startu se mi otáčky na volnoběh vyšplhají na 1200 a po nějaký min. je to pevnejch 900,má to tak být..Pak ještě když ráno přejíždím retardér nebo nějakou nerovnost tak to děsně vrže od př.náprav a po pár km už to zase nic nedělá..Poradí mi někdo..
14.05, 2. 10. 2009, odpovědětco chces radit, kazda druha tema je tu o tom istom. pozrel si si vobec to forum ?
14.53, 2. 10. 2009, odpovědětHorní ramena přední nápravy kámo, je to klasika...ja už mám třetí alfu 156ku a na všech byly hned po koupi ojetiny na výměnu. Nekdy to vrže, nekdy ne, nekdy vic nebo mín...zaleží na teplotě venku :-) Pokud vrzá jen jedno na jedný straně, dá se to vydržet, až začnou vrzat obě, pak to budeš poslouchat stereo a to už se fakt nedá. Ani ta vazelina tomu nepomuže, jedině trochu rádio na plné kule. Šikovný mechanik ti vymeni jen siletbloky v ramenech a budeš to mít levně, tam kde se s tím nechtějí mrdat ti vymení celé rameno které stojí tušim 1300bez dph. Mě to čeka ted taky.
14.55, 2. 10. 2009, odpověděts tim predkem souhlas. jen se jeste zeptam na zadek - presneji si necham potvrdit ci vyvratit svou teorii, ze podobne vrzave zvuky vydavaji zadni stabilizacni tycky (silentbloky na nich u meho vozitka uz to maji tez pomalu zasebou). jinymi slovy - posloucham to ted ne ve stereu, ale v quadru - a to je teprve muzika ;-)
15.36, 2. 10. 2009, odpovědětAlfa je náchylná na změny teplot, takže už je to jenom o výdrži, kdo to déle bude poslouchat :-D Mě to vrže jak ve předu tak i vzadu! Ještě teď před zimou to vyměním, ať mám klid během jízdy. fra.iesus : tvá teorie je správná se zadní nápravou...nic jiného tam taky už vrzat nemůže. Subzero : To, že ti zastudena vyskočí otáčky, tak to je normálka, mám tam automatický sitič, který ti je zvýší. Po chvilce už to spadne na těch 900 ot. Malá rada na závěr!Než začnete tady něco ptát, tak zkuste kolonku HLEDEJ! Už to mám vyzkoušené a raději hledám, než čekám někdy zbytečně na odpověď. Je tady spousta takových podobných témat, že stačí do nich přidat svůj komentář a rázem to opět vidí všichni! Cuore Sportivo :-)
23.33, 2. 10. 2009, odpovědětTrgovec
17.59, 30. 7. 2023, odpovědět