Ahoj zdravim všechny alfisty. Prodám AR 156 2.5 V6 rv. 2000, najeto 130000, plná výbava, ve dřevě, tmavě modrá metalíza, tonovana skla, tlumice eibach/billstein, lita kola 17" (nove pneu dle TP 215/45). Po celkove oprave (vymenen chladič, pumpa, termostat, rozvody, kladky, svicky, brzdy a provozni naplne),technicka do leta 2010. Nebourana, bez koroze! Cena 120000 sleva samozřejmě možná, popř. nižší cena s jinými koly. Volejte klidně 602385754, nebo pište meily. Foto není problém poslat.
16.55, 2. 10. 2009, odpovědětAhoj muzes mi poslat foto? Je ta cena k jednani? Jake jso uty kola? Diky Milan
9.59, 5. 10. 2009, odpovědětAhoj, cena je samozrejme k jednani, bez tech kol ji dam klidne levneji. Jsou to TSW Imola co se pridavali v nadstandard vyrobe i s logama Alfa Romeo, jsou absolutne bez skrabancu s novymi pneu. Cena je vysoka, protoze je na ni vse udelane a je bez investic, od vseho mam faktury. Kdyz to spoctes tak sice stejnou poridis za 100tis, ale nove rozvody, pumpa, chladic apod. te pak vyjde i s praci na 30tis. Takez sice usetris pri koupi, ale pokud to nebudes chtit obratem prodat tak te tyhle investice stejne cekaji. U vsech 156tek co maji pres sto tis te tohle ceka, chladic je vetsinou na rozpadnuti a rozvody se menit musi. Mam k ni i nejake dily, jako stabilizator, tycky apod. Ma navic lestene svody, KN filtr a dalsi veci co je lepsi asi videt osobne. Je to uz moje druha 156ka, takze mam spoustu blustek i do interieru co muzu dat zdarma k tomu. Planuju koupit GTA, zacinal sem na 2.4JTD ta zlobila co se motoru tyce, pak sem chtel zkusit 6ti valec, tak sem koupil tuhle krome hned vymeny ramen, ktere u 2.5 vahou motoru trpi, ikdyz si myslim ze je to puvodnim majitelem. Jinak je v paketu s podvozkem Eibach, takze sedi jak pribita a neni tak zvedla. Je to original z tovarny, nic dodelavaneho. Tlumice menil majitel v 90tis primo v autorizovanem servisu, takez jsou opet originaly. No uvidis asi vse na foto a kdybys mel zajem tak bud pisni nebo zavolej na 602385754.
10.16, 6. 10. 2009, odpovědětAhoj mužeš mi taky prosimte poslat fotky ??
11.03, 6. 10. 2009, odpovědětOdesláno oběma.
9.23, 7. 10. 2009, odpovědět