ked stlacim pedal nadoraz tak mi autom pri zrychleni cuka a niekedy trhne hlavne pri 2800 otackach cim to moze byt??
14.54, 4. 10. 2009, odpovědětnetesnosti v hadiciach od turba, zle kontakty na vstrekovacoch, mozno pridierajuci sa egr ventil, spojka smyka. viac moznosti ma nenapada.
15.00, 4. 10. 2009, odpověděthm ale robi mi to len ked stupim plynu na podlahu ked pridavam postupne tak je vsetko ok..
17.31, 4. 10. 2009, odpovědětmohli by to byt tie hadice, ak das na podlahu, tlakove hadice dostanu supu a aj ked podfuknu tak turbo natlaci ten tlak ale az neskor, je predsa regulovatelne. ked pridavas postupne citis kazde podfuknutie- to jest trochu hadice natlaci, pasky to neudrzia, podfukne hadicu, tlak klesne pod nejaku hranicu a paska ten tlak v hadici znova udrzi, ale kedze otacky sa zvysuju, turbo dokaze na to reagovat a tlak zvysi az to potom necitis. napr. je to bezna vec ak mas stare stvrdnute hadice, tie ti uz nestiahne ziadna paska.
21.02, 4. 10. 2009, odpověděta to mam kukat tu hadicu co ze zospodu do toho chladica alebo tu umelu co z vrchu ide do vahy vzduchu??
17.44, 5. 10. 2009, odpovědětod turba co idu do motora cez intercoler. ale skontroluj vsetko ked uz budes pozerat, vsetky eskapasky ci drzia, proste obhliadaj kde uvidis mastnotu a podobne.
18.06, 5. 10. 2009, odpovědětja mam to iste a mam 2.0TS.. cize turbom to asi nebude..
18.34, 5. 10. 2009, odpovědětnertvdim ze to je naisto turbom, mne to na jtd tez obcas spravi, ale len na 2ke. moze to byt len trubo, strata tlaku alebo vstrekovace - blby kontakt. kedze mam netesnosti v tlakovom okruhu a riesim ich, tak som presto napisl aj to co som napisal, za pozretie nevyhodi nejake peniaze.
21.09, 5. 10. 2009, odpovědětOK tak rano pokukam...a dam vediet.. neska som len tak tu jednu co ide z motora ponad baterku ale vyzera byt ok
20.16, 5. 10. 2009, odpovědětinac ked zrychlujem tak na tristvrte plynu tak je vsetko ok a akonahle skocim na podlahu tak to uz zacina vynechavat ale vzdy pri presne tych istych otackach.. no zahada... a ani nemozem tie hadice pozret bo idem do BA... a alficka bude sama az do piatku :(
21.01, 6. 10. 2009, odpovědět