FOTOGALERIE: ------------------------- www.profiweby.cz/arkus
0.27, 15. 3. 2007, odpovědětpaolos:// no chlape to ti to trvalo :_) Už jsem myslel že vyběhnu do města a začnu fotit AR na ulici:))
8.05, 15. 3. 2007, odpovědětpaolos:// tak jsem to zkouknul a musím říct to je super, přesto že pršelo. Do příštího srazu musím na potvoře udělat nějaké změny...
8.15, 15. 3. 2007, odpovědětVypadá to velice pěkně))Ale koukám,modrá a zelená nějak nebyla:-).Tak snad příště se zůčastnim jako zástupce modré))Fotky pěkný,není co dodávat))To panorama hmm a ty 3 krasavice (červená/černá/bílá) vedle sebe taky vypadaj skvěle)).Škoda tý spanilý jízdy že nebyla,taková důležitá věc,vlastně ta nejdůležitější)))))
9.56, 15. 3. 2007, odpovědětJak ze nebyla spanila jizda? A co jizda do NMnM?
10.52, 15. 3. 2007, odpovědětSpis z NMnM ... ale zpet asi taky nejaka probehla :-)))) ... priste uz to bude "vetsi" .. ;-)))
12.58, 15. 3. 2007, odpovědětJá měl namysli jízdu v koloně přímo přes HK.Po tý hlavní,přes všechny ty světla,pak obkroužit náměstí,prostě se trochu předvést))Přeci jen tolik AR pohromadě se často nevidí)))
17.31, 15. 3. 2007, odpovědětPříště to určitě bude bude ted nám to trochu kazilo počasí a všem se nechtělo čekat až se doděla diagnostika.. My jsme jeli ve třech AR tam i zpět a byl to šrumec tam výlet a na zpět zběsiláááá jízda. Ještě že policisté měli plné práce s vozítkem které schořelo na D11... Snad se tam nikomu nic nestalo..
14.10, 15. 3. 2007, odpovědětNa D11 shorelo auto jo? Nebyla to bila dodavka? Ja jel po D11 do Prahy v nedeli kolem devate vecer a kousek pred odbockou na Podebrady byli jak policajti tak hasici u nejaky shorely bily dodavky. Tak snad tam nebyli od soboty :-)))
14.27, 15. 3. 2007, odpovědětpaolos:// jeli jsme kolem tak rychle že nevím zda to byla dodávka ale myslím že to byl osobák a už nehořel.. Auto bylo u nějakého s jezdu z dálnice ale jestli to byly Poděbrady netuším. Ale bylo to 10-15 metrů směrem na prahu za nějakým nadjezdem který vedl přes dálnici.. Kdo ví ale snad ho tam nenechali až do neděle:-)
14.48, 15. 3. 2007, odpovědětSchnell:// Hasič? Hlavně že jsi nám v tom udělal jasno. Kdo ví jak dlouho bych to s paolosem probíral. Jsem rád že máme oba pravdu a viděli jsme to co jsme viděli..:-))
15.16, 15. 3. 2007, odpovědětSchnell:// tak na tebe vždycky čekám když se postaví nějaký kamion na příč celé dalnici? To jsi neměl ani říkat. Ted už vím na koho to svést:-))
15.54, 15. 3. 2007, odpovědětMarschal// pokud je to na D1 tak to není moje práce, ale jinak všude možně jinde v Čechách většinou jo :-)) o tom jak je těžký se se zapnutejma modrejma majákama procpat třebas baranďákem v Praze bych mohl (a hlavně teda naši řidiči) vyprávět celé hodiny...třeba jakože ti to pani s Astrou (dítě na zadní sedačce) postaví napříč přes silnici, těsně před tebou, takže ubrzdit 24t jen tak tak, vystoupí a zeptá se:"Kam Vám mám uhnout abych nepřekážela?" :-)) ale jinak je to fakt, že se většinou čeká na nás :-)) ale těžko se dá předpokládat, že se například 28 tun rozsypanýho cementu uklidí za 5 minut :-)) to bych spíš vytahal za ucho toho experta co to tam položí, ve dne, za sucha, na rovině :-)) nikdo nechápe, těžko vysvětlovat když se to nevidí IN NATURA ...
17.37, 15. 3. 2007, odpovědětNo tak ten cement ... bud rad ze za sucha :-))) Co kdyby prselo a srazil se s protijedouci tatrou vezouci pisek :-))) ... to by bylo teprve fajn to uklizet ... sbijeckou :-)))
12.01, 16. 3. 2007, odpovědětTaháte na srázky AR svoje ženský a nebo radši bez nich na vlastní pěst?:-)))A co vlastně říkají vaše partnerky na tu nemoc zvaná AR?(156):-))))Chápou to a nebo berou vaší krásku jako kterýkoliv obyčejný auto?))):-)))
17.38, 15. 3. 2007, odpovědětTu moji musim zase vzít na nákej sraz po tý sobotě to trochu začla chápat
19.12, 15. 3. 2007, odpovědětJa se zase s tou svoji rozesel, ptz to nechapala :-))) ... nebyl to samo ten jediny duvod, ale sest let spolu kdyz jsem mel Favorita a 2 mesice po koupi Alficky jsme se rozesli :-))) ... Ale podle me je to lepsi je tam vzit ... treba to fakt pochopi ... tak je tam koukejte vsichni brat, alespon budu mit na co koukat :-))) ... krom Alficek teda samozrejme ;-)
12.03, 16. 3. 2007, odpovědětStrawberry156:// Ja to me tulidlo někdy beru a někdy ne.Ona to chápe ale nelíbí se jí to.. Prej mám auto raději.. O tom by se dalo debatovat:-))
8.13, 16. 3. 2007, odpovědětNo tak se nediv ... kdyz ji mas tak vysperkovanou (Alficku myslim) :-))) ... oni zensky fakt nechapou, ze k Alfickam mame jisty vztah ... samozrejme ze jiny nez k nim, ale vysvetlete jim to :-))))
12.05, 16. 3. 2007, odpovědětZdravím Vás Alfíci !Dovolím si malou poznámku ke vztahu ženy versus AR. Když vydržíte tak do padesátky,tak Vám Vaše drahé polovičky rády strpí i 3 Alfičky!! Na víc,jako za Koziny- DO ROKA A DO DNE! 1*146, 1*156 1,9JTD SW, 1*156 2.0 Takové lavině podlehne každá!!
23.35, 5. 4. 2007, odpovědět...na tu mojí má AR podobný účinek jako čokoláda :-) ...
8.19, 16. 3. 2007, odpovědětJestli tedy splaším do té doby novou AR..
14.25, 16. 3. 2007, odpovědětNo jo,je to s těma ženskejma těžký.Když už ten koníček (156) přesáhne určitý meze,ženská přestává chápat.)))Jinak ženský na srázku bych uvítal,to je jasný))Asi tak jak už bylo psáno,alespoň by bylo na co koukat (mimo našich krásek samozřejmě):-))).Jenže si právě říkám že by se tam asi nudily,přecijen diagnostika a problémy okolo našich krasavic zajímaj málokterou ženskou))Aby to tak nějak k něčemu bylo,musel by se vymyslet ještě program pro naše polovičky,pak by to mohlo bejt úplně super)))
16.03, 16. 3. 2007, odpovědětMyslim, ze treba MISS MOKRE TRICKO by se docela ujalo ne? :-))) ... Muzem se predem domluvit a ja nejaky doprovodny program pro "drahe" polovicky vymyslim :-))) ... chystam i nejaky akce behem srazu do budoucna okolo nasich Alficek ... tak jestli mate nejake napady, tak uvitam :-)))
19.32, 16. 3. 2007, odpovědětJa bych vedel jak je zabavit. Houbu, sampon a kybl s vodou.... a mejt auta ! :) My se budem divat...
23.32, 16. 3. 2007, odpovědět:-))):-D)))
11.49, 17. 3. 2007, odpovědětNo já myslím, že když tam každý veme svou drahou polovičku kromě alf, tak žádný doprovodný program nebude ani potřeba, hlavně když tam bude ještě nějaké mimčo. To ta moje se vypaří a nechá nám s alfinkou dostatek prostoru, ale pak ten nátlak doma po srazu je šílený :c(
16.30, 16. 3. 2007, odpovědětTy fotečky jsou parání. Jsem rád, že jsem tam byl!!!!!!!
16.34, 16. 3. 2007, odpovědětAhoj ty fotk jsou fakt skveli fakt jsem cumel jak se ti vyvedli.Stema zenskejma nevim ten program by to pro ne asi chtelo protoze jestli ty vase jsou jak ta moje tak ta to tam probehla jen tak naoko si prohlidla nase kocicky a pak se tam zacinala nudit ja sem tam byl v sedmem neby tak jsem si ji tam skoro nevsiml a doma to byl docela ficak:-)))
8.29, 17. 3. 2007, odpovědětTak priste bude sraz u nejakyho nakupniho centra :-))) ... zensky at si jdou po nakupech ... :-)))
10.16, 17. 3. 2007, odpovědětHe he)))):-D)))
12.03, 17. 3. 2007, odpovědětJinak teda podle meho nazoru se zenskejm nase Alficky taky libi, jen to na sobe nechteji dat najevo, abychom se citili "provinile" po sraziku :-))) ... a hlavne to prece nemuzou na sobe dat znat proto, abychom ty penizky "investovali" i do nich a nejen do nasich Alficek :-)))
10.18, 17. 3. 2007, odpovědětAhoj,Fotky se ti fakt povedly... :-) Taky jsem rád, že jsem tam byl.. Hlavně jdou ty fotky zvěčit..
18.09, 17. 3. 2007, odpovědětPanove ... tak emailem to je celkem problem to poslat ... mate moznost to stahnout zde ................. www.profiweby.cz/arkus/arkus.zip
19.18, 17. 3. 2007, odpovědětpaolos:// Sorry ale přes víkend na web nechodím.. Ně co jsem už slyšel o zličíně ale měl jsem dojem že to není 100%..
8.37, 19. 3. 2007, odpovědětpaolos:// KECÁŠ? :-) Se bojíš že by tě moje 1,8 rozmetla:o)) A nevíš kdo to organizuje?
10.24, 19. 3. 2007, odpovědětpaolos://Hlavně že jsi přiznal barvu :-)) Tak já to mám kousek a když se nic nestane tak tam dorazím..
14.50, 19. 3. 2007, odpovědětja se na zličíně asi taky nachvilku objevim... ;-) mam to taky kousínek, jen se budu muset propašovat z práce hehe
14.56, 19. 3. 2007, odpovědětRohlik:// Jak propašovat? Ty se tam tak nadřeš:-))
15.10, 19. 3. 2007, odpovědětMarschal:// ... Odkud teda presne ses? :-))) ... mas "H"radeckou SPZtku ne? ... jinak nemam nekdy problem Tvoji krasku vyzvat na "projizdku" ;-)))
17.32, 19. 3. 2007, odpovědětRohlik://Chlape kurňa co my to posíláš? Moc dobře víš co semnou dělají tyhle auta... Je to seper jdu to schanet:-))
8.10, 20. 3. 2007, odpovědětpaolos:// Jsem z Mostu bydlím v Kralupech a pracuji v Praze.. Tak jsem tak odvšud:-)) Já mám usteckou značku U 7779.. To by se ti líbilo aby se moje pusina trápila.. Mě stačila jízda ze srazu domu.. Jelo snáma SW V6 a ja jsem se snažil ho držet ale co budu povídat 48 koní na víc jde znat:-.))
8.14, 20. 3. 2007, odpovědětpaolos:// Proč mi kazíš radost? :-)) Tak jdu schánět jineho ITALA bez střechy:-) Jo tak ta je moje..
8.49, 20. 3. 2007, odpovědětTak jste mě ukecali a budu muset ještě chviku jezdit 156kou..:-)
14.48, 20. 3. 2007, odpovědětRohlik:// tam už jsem nahlášen, pod nickem Poll.. Když všechno bude ok tak tam zajedu jak bude sníh tak tam nejedu:-))
15.57, 20. 3. 2007, odpovědětPaolos: Cau,koukam ze mas predni naraznik GTA,nevis jestli tam pasnou stejny mlhovky z normalniho serioveho narazniku ? Jsem si objednal taky GTA,ale ted si nejsem jisty,zda to tam dostanu.Dik Rasty
19.20, 5. 4. 2007, odpovědětJa to tak uz koupil a predchozi majitel to mel delany na zakazku, takze sam nevi ... jediny co si pamatuju ze rikal ale bylo, ze naraznik GTA tam presne nepasuje a je potreba ho upravit aby sedel. Nejak proriznout a zuzit nebo neco podobne :-))) Pak posli fotku az ho budes mit ;-) ... good luck
22.41, 5. 4. 2007, odpovědět