Nazdarek, chtel bych spachat nejaky ten minisrazek nekde na jihu :o) Idealni by byla Jihlava nebo Velke Mezerici (tam bychom tolik nedrazdili policii). Zajimalo by me totiz, kolik Alficek se sjede jenom z Vysociny. Je to u dalnice, takze i pro ty z daleko je to dobre pristupne. Navrhuji Pristi sobotu, to jest 24.3. Prezujte, at to na foto vypada dobre :o) Na miste se muzeme jeste domluvit..
10.59, 15. 3. 2007, odpovědětUrčitě bych dojel pokud bude alespoň nějaká účast. pro podrobnější info, když tak napiš na icq 312-168-161
18.58, 19. 3. 2007, odpovědětjo nebyl by spatnej pokud by byla aspon trochu hojna ucast...Ale myslim ze vzhledem k tomu ze nedavno byl v H.K. tak nevim kolik lidi by prijelo.. Kdybych domlouval sraz tak bych ho domluvil az dyl aby to nebylo hned tak po sobe. A bude o tom vedet vic lidi dopredu a uz budou mit vsichni prezuto...myslim ze by to bylo lepsi...
19.25, 19. 3. 2007, odpovědětzdar. jo jo jsem pro. Když jsem jel na rohlenku tak proč bych nejel sem když to mám u prdele. vzal bych sebpou babovku místo kámoše at je na co koukat:-) Jihlava by byla ok. Ale zase ty známý tady:-( když slyším ty kecy tak bych to radši bral ve vel mezu.... ale jsem na 100% ale bral bych to později. tohle je vážně moooooc brzo. přezouvat budu. Ted sem našel dodavatele na 17 gumy tak jen sehnat disky a ty originály nechám na zimu, pač ty plecháče jsou hrozný:-( Jinak už koněčně opravím ten nárazník. hodil jsem to Chábovi a čekám co z toho vyleze. Pořád jsem nasranej na toho bambulu co mi do toho drcl, najít ho tak mu do toho taky drcnu!!! Ale s tatrou! gagaga by se asi posral/a No sem se rozkecal. Tak jsem pro:-)
20.48, 19. 3. 2007, odpovědětTak to nechame na pozdeji, stejne pocasi ted stoji zaprd. Prezujeme, doladime tuning :o) a pojedeme projet ty nase krasky (s babovkama ci bez) nekam smer Jihlava nebo Velmez. Chtel jsem uz prezouvat, ale asi stejne jeste tak mesic pockam..
17.25, 23. 3. 2007, odpovědět