Rád bych alespoň prostřednictvím tohoto webu upozornil především všechny (slušné) brněnské řidiče na chování šoféra vozidla značky VW Passat 2.0TDI stříbrné barvy spz 6B7 1771. Tento řidič svým bezohledným a agresivním stylem jízdy vytváří nebezpečné dopravní situace. Jezdí provokativně a snaží se ostatní řidiče vyhecovat nebo iritovat například tím že je předjede (a to bez ohledu na to zda jede do zatáčky či má v protisměru vozidla) a následně se snaží přinutit je předjíždět tím, že jede bezdůvodně pomalu. Pokud na tuto hru s tímto člověkem přistoupíte vězte, že se dočkáte pouze toho čemu se podle vyhlášky říká bránění v předjíždění. Nejen tímto způsobem vyvolal asi během 25km jízdy minimálně tři nebezpečné situace! Nepodporujme tyto "závodníky" kteří si jenom léčí nějaké své mindráky nebo zvyšují tímto tupým způsobem sebevědomí! Díky všem kteří tento příspěvek pochopí a věřím, že pokud byste zažili něco podobného upozorníte slušné lidi kolem sebe na nebezpečí také. Jinak přeji všem pěkný klidný den a cuore sportivo.
12.26, 14. 10. 2009, odpovědětTak si ho mněl předjed a zašlapnout mu to. Mněl by caru na maděru a došel by mu humor.
13.47, 14. 10. 2009, odpovědětJestli se ti to s ním stalo vícekrát ,a jezdíš se spolujezdcem tak ho blba natoč a dej na internet.
16.01, 14. 10. 2009, odpovědětproste ti to natrel a nemuzes to rozdychat, vid? ;-)
18.22, 14. 10. 2009, odpovědětno ja by som to tak nevidel, ze "natrel". nech si kazdy jazdi ako xce, kludne nech ma obehne a mysli si, ze mi to netrel, ALE hlavne nech ma tym neohrozuje. beriem ,ze sem tam sa stane a ja rad uhnem ked porotiiduci predbieha a nestaci z dychom, ale aby ma dakto provokoval , blovoval ma a navodzoval nebezpecie mne a inym, tak to chovanie hodne kkta! /pojebaneho passatistu/ :)
18.42, 14. 10. 2009, odpovědětJiVi: Re: Nebezpečný řidič! proste ti to natrel a nemuzes to rozdychat, vid? ;-)
19.09, 14. 10. 2009, odpovědětJiVi: Natrel? Snad si podla clanku pochopil ze ohrozoval vodicov, nie? Predbiehat, preco nie, ale bezpecne.
5.58, 15. 10. 2009, odpovědětJA BZ SOM S NIM SIEL KAMERA V AUTE A POD HO SUCHAT ZVODIDLA OPRIMA TUTU O PRIMA FESTO
19.25, 16. 10. 2009, odpovědětNo má Fauéčko, tak co se pleteš s Alfou, uhni ke straně a nemotej se na silnici pako!
18.20, 19. 10. 2009, odpovědětNenechte se vyprovokovat tímto zamindrákovaným a zakomplexovaným debilkem.
19.24, 19. 10. 2009, odpovědětpeps: Ar je dobrá do 100000 km na tacháči, pak to jde do kelu a na DE auta to nemá kvalitou a spolehlivostí ani náhodou, Italec nakonec!
20.59, 19. 10. 2009, odpovědětzkoušel jsem a nic,tak sorry,moc jste se nechytli...samo že jsem taky Alfista a Alfu bych za nic nyvyměnil.Je to to nejlepší autí co jsem kdy měl. Německý shity se můžou jít zahrabat,to by snad ani neměli vyrábět...fuuuuuj...Alfa forever...
21.38, 19. 10. 2009, odpovědětnejsou dobre a spatne auta ted ty technologie jsou obslehnute, jsou jen dobri a spatni lidi a jejich chovani k tomu autu. ne nadarmo se rika jaky pan takovy kram. sezen si krasnou a inteligentni babu a vysukej ji dusi z tela a furt ju mlat a nedavej ji dobre a poradne jidlo a taky ti za chvili kiksne
16.23, 20. 10. 2009, odpovědět