cau . tak musim se pochlubyt co se me dnes zdalo , je to divne to sem davat , ale tyka se to nasich kocicek a i z nudy . tak byl domluvenej sraz alficek . dojeli sme na sraz jen celkem 4 auta a jednim z nich i ja . uz misto se me nezdalo bylo to v garazi a pri tom venku bylo tak pekne . rikam si no nic jdu mrknout ven protoze kazdej sedel nic nerikal atd . kdyz jsem se vratil vsichni byli pryc i s mim autem -alfa 156 :) proste me ho ukradli a ujeli zadnim vchodem . a po zjisteni ze jsem v nem mel i vsechny doklady tak me malem ...... :) a v ten moment bylo po spanku :)
9.12, 18. 10. 2009, odpovědětDobře, he he he :)
9.22, 18. 10. 2009, odpovědětNedivoč :-D
19.01, 19. 10. 2009, odpovědětA já myslel že se ti zdálo že dojel Kupis z Německa a koupil ten box na repráky,ale asi zase nic...jo s ním bych chtěl mit dvojdomek :)
21.32, 19. 10. 2009, odpověděta mě se zase zdálo, že jsem jel po dálnici a řval jsem na kokoty v alfách, že bych tam už dal rád dvojku, ať uhnou ke straně s těma plechovkama, tak mě chtěli dohnat a vtom se jim zadřel motor, začalo pršet a přestanou zničejho nic jít stěrače, začalo to cukat, kouřit, palubka svítila chybama jak vánoční stromeček, no to byl sen, až mi z toho stál... děsnej orgáč, hihi jo a měl jsem na zadním skle svítící nápis GAME OVER, jakmile jsem je předjel. Ale je fakt, že jsem měl co dělat, abych alfu předjel na tý dálnici, jenže pak jsem zjistil, že jsem měl celou dobu zataženou ruční brzdu, proto mi to nejelo.
21.43, 19. 10. 2009, odpovědětPodle toho textu co tu napsal ten trouba to vypadá, že chtěl závodit s nějakou Alfou, ale jaksi mu zmizela v dálce tak si tu léčí mindrák. Stane se mno
23.26, 19. 10. 2009, odpovědět:-D:-D:-D:-D:-D:-D krutý chlape:-D hodně dobře Ty :-D
0.05, 20. 10. 2009, odpovědětpan je prudic ? :-)
21.45, 19. 10. 2009, odpovědětjo skopčák je mach akorát jen na netu...tak schválně,koho napadne jít na web jiné značky a psát nesmysly...je to prostě vemeno...nic víc..nic míň :):):)
22.05, 19. 10. 2009, odpovědětNápis GAME OVER na zadním okně jsem měl naposled na ŠKODĚ 130 a to jen z recese, ale na němce se hodí, ty vylepší všechno i chromovanou samolepkou už to nejde víc zkazit.
6.37, 20. 10. 2009, odpovědět