Ahoj kamaradi, dostal jsem se do situace ze denne dojizdim za praci 100km a jizda s moji 2.5 V6 se mi trosku prodrazi a na pohodlnosti neprida. Proto bych rad vymenil svoj ialfu nejlepe za nejakou naftu, muze to byt zase Alfa, nejlepe uz facelift, samozrejme klidne s doplatkem. Neco o me Alfe abyste vedeli za co menite, 2.5 V6 24V, rv. 2000, najeto 132tis, stk do srpna 2010, v plne vybave, tmava metaliza, v plne palbe, krome kuze. Tmave skla s atestem, sport. vyfuk a filtr sani, podvozek Eibach, ve 120ti menen, chladic, pumpa, kladky, termostat, svicky, brzdy a samozrejme naplne. Ma lestene svody a chip od autodelta, lite kola 17" a zimni kola k tomu. Nejlepe bych vymenil napr. za 159ku nebo 156ku s faceliftem, BMW e46ku v nafte nebo 5tku v nafte, nevadil by mi ani peugeot 407 2.0HDI ci dvojka octava nebo superb, pokukoval jsem i po B7 passatu, ale to uz sme asi mimo. Samozrejme vse v nafte a s doplatkem pocitam. Budu rad za jakoukoliv nabidku, treba se najde nejakej klucina co chce nejakej magnet na zensky, foto neni problem.
10.44, 4. 11. 2009, odpovědětFoto?
21.57, 4. 11. 2009, odpovědětMožná trochu mimo téma ... ale ... řešil jsem naprosto stejný "problém" a nakonec jsem vyřešil tak, že jsem nechal svoji 2.5 V6 přestavět na LPG a jezdím dál ... cena přestavby byla před rokem cca 35.000 Kč a za rok jsem najezdil cca 40 tisíc km s průměrnou cenou 1,50 Kč / km !!! ... na výkonu to ubere opravdu minimálně a jezdím stále s milovanou 156tkou ... už tu slyším ty reakce, že do V6 dát LPG je "kravina", ale ... znát je to opravdu jen na té spotřebě a ta je nyní cca o 60% nižší ... původně jsem jezdil za cca 12 l benzínu = cca 3,50 Kč / km ... nyní jezdím cca za 13 l LPG = cca 1,50 Kč / km ... investice do LPG se mi vrátil cca za 5 měsíců a nyní jsem za dalších 7 měsíců už ušetřil na palivu dalších cca 46 tisíc :-) ... a když chci plný výkon, tak prostě přepnu na benzín a jedu jako za starých benzínových časů ... apropo, můžeš poslat foto na můj e-mail, ať se pokochám? Díky, P.
15.40, 5. 11. 2009, odpovědětAhoj, diky za nabidk us plynem, osobne jsem o tom take premyslel, nicmene jezdim za Prahu kde je i spousta kostek, takez bych si se sport podvozkem vymlatil zuby. Dnes hodim foto na net a strci msem odkaz.
14.48, 10. 11. 2009, odpovědět