Takze vsechny moznosti pro opravedi zavady (skvela kontrolka CODE) selhaly-vycistil jsem kostr.kabel,koupil novy krouzek(snimac)-ted uz me akorat napada rele pal.cerpadla-jak nekteri psali-prosim vas ktere rele to je u batrie_ 1.8TS r.v.1998 Dekuji moc-jsem totalne v pasti
11.34, 4. 11. 2009, odpovědětčau měl sem podobný problém ale nezoufej taky se mi to podařilo vyřeši ale nebylo to jednoduché v teto chvili máš zablokovanou řidicí jednotku a jde to vyřešit i kdyš přemažeš jednotku tak je třeba nějaká krabička která bude jako ten imobilizír tomu autu ukazovat ale žadny imobilizér tam už fyzicky není je smazán no pokud budeš chtít tak se mi ozvi taky jsem byl v pasti a nikdo to neviděl moc pozitivně a šlo to zvladnout bud na meil slipek1@seznam.cz nebo 737635061
21.21, 4. 11. 2009, odpovědětbaterku mas nabitu ? code system vie pracovat iba od velmi presnej hodnoty napatia v sieti vyssie, inac robi p..c...y. dalej si pozri magneticky snimaci kruzok v stlpiku volantu, ci nie je posunuty alebo moc zapraseny. baterka v kluciku na transponder vplyv NEMA, vsetko je to bezdotykove. ta je iba pre vysielac centralu. ja som kupil novu baterku aj ked stara sa mi zdala este dobra a je po probleme.
21.46, 5. 11. 2009, odpovědětTak Ondrovi dekuji-problem jsme probrali pres telefon a neni to ono.Od Petera radu vyzkousim-mate jeste nekdo nejaky napad?Jsem rad za kazdou radu-dospel jsem do stadia kdy se bez rad neobejdu. Dekuji vsem.
19.52, 6. 11. 2009, odpovědět