Zdravim jiz jsem psal o svem problemu biblickych rozmeru v clanku- relé paliv.cerpadla+imobilizer(CODE)??? Potreboval bych radu ohledne sikovneho mechanika v brne s diagnostikou na alfu. Dana z AB auto jsem zkousel, ale po te co mi rekl ze u nich pouze za napichnuti a vyjeti protokolu diagnostiky dam 1000,-!!! tak jsem ho musel odmitnout (nechci ani vedet kolik by stala pripadna oprava. Poradte prosim.Dekuji
21.52, 5. 11. 2009, odpovědětna jednu stranu bych tě poslal na slatinu, kde se v alfách fakt vyznají a diagnostiku tam mají za 300kč, ale jsou to tak strašní hajzli, že už tam nikdy nepůjdu... chtěl sem jen diagnostikovat závadu, tak mi pak zavolali, že už to mám opravený, že za 6500...já jak že to mám opravený? já to nechtěl opravit, jen najít závadu...tak hrozně remcali atd a že za 2500 a závadu mi tam vrátili.... když jsem auto doma prohlížel tak: vytrhaný dráty ze zesilovače, schválně rozškubaná podlážka v kufru (jak jsou ty dva šrouby vzadu, tak to vytrhli místo aby to odšroubovali) celá od blata (jako kdyby po ní chodili), dráty co vedly v kufru mi schválně skřípli pod víko od palivovýho čerpadla a přišroubovali a hodně dotáhli atd atd.... zkurvení čuráci tam....
22.33, 5. 11. 2009, odpovědětTak to nevím jak to v té Slatině probíhalo ale Ten servis znám a nemůžu říct špatný slovo. A jinak taky bys mohl jet do Kr. Pole k Jirkovi Sedlákovi. Dělá Italy a je docela spolehlivej. NA netu si vygoogli autoservis Jiří Sedlák Brno
5.20, 6. 11. 2009, odpovědětTak to je sila.Za tohle bych toho hajzla posadil na invalidni vozik. Mate jeste nekdo zkusenosti s tou Slatinou?
19.42, 6. 11. 2009, odpovědětByl jsem ted v servise na Lipůvce a bylo to v pohodě a myslím, že i za rozumnou cenu...diagnostiku tam mají za 500,- www.adslipuvka.cz
20.12, 6. 11. 2009, odpovědětToho mechnika ve Slatine jsem hledal a asi se jmenuje autoservis Petrasek-cibaru?
18.54, 8. 11. 2009, odpovědětJo je to pan Petrásek.Nemyslím si že jsou to hajzli, asi záleží na domluvě a konkretizovat požadavky a taky být ve spojení. Mně odvedli perfektní práci, včetně klempířiny a lakařiny.
19.20, 8. 11. 2009, odpovědětNo ještě detail, Lipůvku znám také, jsou také dobří i ochotní, ale je to z ruky a pokud tam necháš auto a pak pro něj jedeš docela problém asi. A nebo někdo kdo pojede s tebou
19.22, 8. 11. 2009, odpovědětNo tak zkusim Petraska a potom napisu zkusenost. Pro jistotu si asi nachystam par zapalnych lahvi pro reklamaci sluzeb:)
20.36, 8. 11. 2009, odpovědětTak jsem Petrasky zkusil a problem s imo vyesily-fajn pristup vse ok,snad nebude problem
22.13, 18. 11. 2009, odpovědětmate tam kolem brna ty diagnostiny nejak drahy tady v hranicich na morave stoji diagnostika 200 a je to na pockani
7.13, 19. 11. 2009, odpovědětU koho v Hranicích ??
21.25, 19. 11. 2009, odpovědětTak to je dobra cena-tady nejlevnejsi co jsem slysel od znamych tak cca 400,-.levneji akorat na kamošsko. P.S.:v AB auto Brno jenom pripojeni na diagnostiku 1000,- a to je teda sila.
19.45, 19. 11. 2009, odpovědětHm,tak auto zas nejede-stejny probel (CODE) Petrasci dojeli,odtahli a uvidim.Parada
15.10, 20. 11. 2009, odpovědětTo s tou slatinou to je celkem pecka. Dobrý automechanik Brno je Hlouch - www.servis-hlouch.cz/automechanik-brno-cernovice-zidenice . Jezdívám tam. Je to jeden z mých dvouch servisů kam v Brně chodím.
9.58, 14. 7. 2016, odpovědět