nazdar alfisti chcem sa opytat mam alfu 156 1,9JTD 77kw rocnik 98 ma najazdene 213 000km a chcel by som pocut aj radu inych ci sa mi oplati este do auta investovat odchadza mi spojka a aj tubo uz prepusta zacinaju hnit podbehy....na jednej stane je to krasne auto ktore som si tuzil opravit len sa bojim ci sa mi cele po case nerozsype...vydrzi to auto este nejake 10 tisice kilometov alebo coskoro skape? na nove auto nemam a dalsi srot kupit nechcem ...nevie ci tie motory daco vydrzia alebo nie
17.54, 10. 11. 2009, odpovědětUdělej spojku, turbo a vyřeš ty podběhy a mužeš vesele dál jezdit. Jediné co ti muže padnout na motoru jsou vstřiky, ale ty naběhaj 600 000 v poho. Samotnej motor 700 000 - 1000 000 vydrží jak fík
18.06, 10. 11. 2009, odpovědětale ked na tom fore citam stale ze vzdy daco odide...na inych autch to tak casto neodchdza
18.26, 10. 11. 2009, odpovědětna všech autech odchází na některých o pár měsíců dřív na jiných zase dýl ale u všech značek je to prakticky stejné to se to jenom zdá kvůli tomu že v čr nemá alfa dobrou pověst a i ten kdo ji skoro pořádně ani neviděl ti bude tvrdit že se pořád kazí pak je tu i problém třeba vtomhle foru že se o něj nkdo nestará a skoro každej den se tu objevují stejné dotazy je to prostě lidma nejsou schopný použít pole hledat a až pak se ptát :)
18.46, 10. 11. 2009, odpovědětno to mas pravdu som aj na foru couresportivo tam je to lepsie ale vzdy kazdy o niecom inom .... ale ukazte mi jedneho co ma alfu najazdene 700 000km a slape ako hodinky...pretoze ja mam 1,9jtd odina mam 155 1,9td a to auto ide ako zihadlo a to moje ako hovno sprepacenim a to len menim a menim veci v nom este vymenim spojku a uvidim c sa nieco zmeni
18.58, 10. 11. 2009, odpověděthmm vtom případě si narazil asi na špatný stroj každý kus je jiný a některé sou prostě závadové ale to neznamená že to dělá jenom alfa znám lidi s vw fordem bmw a ty taky mění a mění a něco se sere to si asi nevybereš. Si vem ž etřeba i u úplně nových aut se stane e po pár tisících už se nerozjedou. Hodne taky záleží kdo stim před tebou jezdil a jak a hlavně kolik je skutečný stav km. ja teda musim zaklepat že mě zatim nic nestála ale taky záleží co měníš a po kolika tis km nenu totiž výměna jako výměna něco je spotřební zboží a to se nedá považovat za to že se sere :)
19.12, 10. 11. 2009, odpovědětno 213 000 km no zatial som nenil len drobnosti ale ked tie drobnosti su dahe jak pi...ja uz neviem odkial zohnat nieco lacnejsie a spolahlive
19.20, 10. 11. 2009, odpovědětA co je tak moc drahé? čelní sklo, rozvody, brzdy, spojka to vše je levnější než třeba na Octavii
20.33, 10. 11. 2009, odpovědět