Ake su vase skusenosti po niekolkych rokov po chipnuti ??? plusy,minusy ? ? dakujem za komentare
19.02, 11. 11. 2009, odpovědětTo budeš na každou otázku týkající se toho sdamýho zakládat nový vlákno? Nepřipadáš si trošku hloupě?? Sorry, že jsem od rány, ale jinak to nazvat bohužel nejde..
20.21, 11. 11. 2009, odpovědětPozri sa kto chce tak pomoze a poradi a nebude tu pisat kolko som tu uz toho zalozil respektive nezalozil.Keby ze som to nasiel niekde inde na forach tak by som tu nepisal...A kedze ja som zastanca znacky ALfa a vlastnim toto skvele auto tak nebudem pisat do VW ...v predchadzajucich temach som dostal odpovede ktore som hladal tym padom ich povazujem za ukoncene ...Ty mi ten chip a ostatne veci nezaplatis ked sa nieco dosere...Ja chcem len vediet a poradit sa s tymi co uz maju nejake skusenosti aby som to potom nelutoval !A prepac ze tu pisem ! Toto je urcite posledna tema !!
22.06, 11. 11. 2009, odpovědětNo jasně, ale tak se přece pořád ptej v tom vlákně který jsi ohladně čipu založil jako první a nezakládej další, né? Přece když do toho vlákna dáš otázku, tak zase budeš navrchu a nemusíš se bát, že zanike někde vespod.. Projdi si tuhle diskuzi a pochopíš proč je tak šíleně nepřehledná.. to proto, že tu jsou dá se říct stejný otázky položený v mraky se opakujících vláknech. A nevztekej se hned, bylo to dobře myšlený, jen ostře napsaný. A pokud jsi s to ALfou narážel na Honzu a jemu podobný rejpaly a otravy, tak Tě můžu uklidnit, že jsem měl 156ku 5 let a teď po ní mám 4 měsíce 159ku. Takže já tu značku mám rád a jsem jí věrnej.. a i spokojenej.
0.06, 12. 11. 2009, odpovědětjá mám čip od Sarkana už skoro dva roky a nemůžu říct jediný mínus...jsem naprosto spokojenej
0.23, 13. 11. 2009, odpovědět