čau všichni,pořád čekám,kdy mi přijde klubová samolepka a nic.. Chci vědět,jestli bude nějaký sraz v okolí severu čech..Můžu Vám ale s jistotou říct,že jsem se normálně zbláznil do své alfy a to ji mám 14dní !! Dřív jsem měl jen auta,ale teď... Nedokážu to popsat.. je to fakt zážitek jezdit v tomto autě. A to nemluvím o tom,co by se mnou udělalo svezení se silnějším motorem.. Asi brutální výstřik! Rozhodoval jsem se nad koupí scenica, Stila(jedno mi o fous někdo vyfoukl), octavií i peugeotem 406. Jsem rád,že má volba byla ALFA. Netvrdím,že bych nechtěl vlastnit třeba Nissan 350z,ale s postupujícím věkem mě sny opouštějí a realita je jiná. (mám rodinu a 350z není asi to nej pro rodinu) Byl bych moc rád, kdyby jste mě vzali mezi sebe a já se stal členem. Už teď jsem rád když na silnici občas vidím jinou alfu se navzájem pozdravíme......Váš nový alfistík
22.42, 19. 3. 2007, odpovědětGratuluji k správné volbě. Alespoň pro nás Alfisty. :-) A co nejvíc bezproblémových km. Jakou máš motorizaci a r.v.?
7.05, 20. 3. 2007, odpověděttak to je tedy nářez dát 24kolíků za rozvody. Hele na tom oleji selenia 20k je,že výměna je každých 20tisíc km. Já měnil každých 10tisíc u dřívějšího auta. dodržujete to? Nebo měníte dřív??
17.18, 21. 3. 2007, odpovědětzindour// lapší je ho měnit tak 10 000Km... Na tom nic nepokazíš :-) Alfinky jsou na to hákliví.... Jinak vítej mezi náma :-)
18.36, 21. 3. 2007, odpovědět