Zdravím všechny příznivce AR! Mám v Lipníku vyhlídnutou jednu 156 SW a nerad bych koupil zajíce v pytli. Vím na co si dát při koupi pozor (choulostivá ramena, motor, atd.), ale přece jenom nejsem mechanik a rád bych při koupi odborníka, nejlépe věnujícímu se právě těmto vozům. Tak jsme se chtěl zeptat jestli někdo z vás nezna v okolí šikovného mechanika nebo servis, věnující se právě AR. Tuto službu samozřejmě nechci zadarmo. Pokud byste o někom věděli nebo jím byl právě někdo z vás ;-) byl bych moc rád pokud se ozvete, buď sem na fórum nebo na můj mail. Předem díky moc a mnoho šťastných kilometrů všem fanouškům AR. Už aby mi taky jedna stála v garáži!!!
11.54, 23. 11. 2009, odpovědětAhoj! Asi myslíš tu černou v bazaru u kasáren. Kolega z klubu prodává krásnou-koukni na www.alfaromeoklub.cz do sekce prodej. Je z FM
13.06, 25. 11. 2009, odpovědětNevím jestli u kasáren, našel jsem ji na tipcars.com, ale černá je to jo ;-)...nějaké bližší info ke kámošově káře? Ať pošle foto + info na mail nebo tady na fórum
22.17, 25. 11. 2009, odpovědětTo je takový problém podívat se na stránky,jak jsem ti psAl? Máš tam fotky atd
0.35, 27. 11. 2009, odpovědět