ahoj, asi před dvěma týdny mi zamrzlo víko u nádrže.tak jsem to nakonec otevřela,dala silikon a pohoda. Dneska sem ale jela na benzínku a víko se opět neotevřelo.rozmrazovač nepomohl.bohužel kvůli nedostatku paliva to nedostanu ani do tepla ani do servisu..nikam.nemáte někdo podobnou skušenost co s tím je? kde začít? nechce se mi čekat do jara :-)
13.12, 7. 1. 2010, odpovědětJelikož tu o tom píšeš, tak typuju, že domu jsi s tím dojela, takže to můžeš zkusit podlívat horkou vodou z rychlovarný konvice a do pár minut to určite povolí;-) popřípadě si vem k ruce silnýho chlapa a to by bylo abyste si neporadili:-)
13.40, 7. 1. 2010, odpovědětAhoj,zrovna včera jsem měl stejný problém.Přijedu na pumpu a víko zamrzlé.Ač nerad,musel jsem použít hrubou sílu.Trochu jsem ho rukou pobouchal po obvodu a dalo si říct.A nemáš třeba přetržené lanko co to otvírá,což Ti nepřeji.A nejsem si jistý jestli ten silikon v takových holomrazech nezatuhne.Doufám,že se Ti to povede.
13.50, 7. 1. 2010, odpovědětbohužel jsem domů nedojela a zůstala na benzínce....tu hrubou sílu skusím,už mám domluveného společníka.prý je někde v kufru nouzové lanko,o tom nic nevíte? co by znamenalo,kdyby to bylo někde prasklé?byl by to velký problém? naposledy v tom divně křuplo,ale auto bylo zmrzlý celý,takže ani kufr nešel moc dobře otevřít
14.47, 7. 1. 2010, odpovědětjj v kufru na boku je černý špagát a tím to otevřeš
14.56, 7. 1. 2010, odpovědětV kufru je pod pravím světlem černej provázek tak za to zatáhni a mělo by to jít .
15.09, 7. 1. 2010, odpovědětdík moc chlapci, už sem myslela, že to budu muset nějak složitě demontovat,ale jestli je to u světla tak pohoda. Snad jí dneska dostanu domů :-) ať žije mráz..
15.20, 7. 1. 2010, odpovědět