zdravim alfickarov..chcem sa podelit o jeden fakt na zamyslenie zazitok.jednu peknu sobotu som si isiel za priatelkou je to cca 25km uz som skoro v cieli ked bola pravo tociva zakruta mierna nejakych 300-400m do kopca a horizont.spoza horizontu vybehla vacsia dodavka a neviem co robil asi zaspal ale isiel do protismeru cize domna ja som sa mu snazil vyhnut ale nejak to nevyslo vpalil mi do boku keby niekto sedel somnou ten neprezije ja som bol mesiac v nemocnici poliak co domna vrazil sa len pytal ci som sa prebral a tak a ked som sa prebral uz nezavolal preco asi..dlhsie tam nemal ziadnych svedkov tak si vymyslel ze som na vine bol ja.ked som prisiel z nemocnice dostal som predvolanie na vysetrenie pripadu.dali chybu mne lebo ja som mal brzdnu drahu v jeho smere vtedy mi neslo abs.ziadna preplatena skoda este odtahovka zobrala za odtiahnutie cca 20km 5000sk dobre co?hajzli..tak kym som lezal otec s bratom kupili kasnu lebo motor mi ostal poskladali to isiel som na originalitu znovu a tak..vtedy jak som ho rozbil tak 8 mesiacov dozadu som mal 1.9jtd idem sim rano o pol 1 dom a jeden blbec chcel odbocit a odbocil hned predomnou a ja prask to donho tam sa nedalo nic este bol cerstvo napadnuty sneh..kym som volal fizlov prisiel sofer z toho auta kamo ten bol staty nafukal neskor 2.5 promile a co bolo najlepsie potom som zistil ze je to brat kapitana policie u nas v okrese tak chlap vysiel iba s podmienkou zobrali mu vodicak na 10 mesiacov a pohoda o dva tyzdne som ho stretol v krcme ozrateho a na aute..mne uznali totalku a zaplatili mi necelych 80 litrov tak som bol stratovy 200 litrov potom som kupil druhe 2.4jtd a to som rozbil tiez nie mojoou vinou s tou dodavkou a tam mi zobrali aj vodicak.preskusanie som robil pri tom fizlovi co ma brata ktory mi rozbil ozraty prve auto..z prveho mi ostalo od prednych dveri do zadu vsetko ok z druhej motor a prevod.tak sa kupila iba kasna urobil a aj nastriekal mi to brat vsetko je dobry v tom..teraz sa tomu smejem sak ono dojde na nich raz ciao
22.43, 9. 1. 2010, odpovědětk tomu sa da povedat len jedno: ked sa dari, tak sa dari
11.19, 10. 1. 2010, odpovědětale tak teta robi na zachranke a hovori aby som sa vykaslal na to auto ze mam smolu nan,ale ja si nemyslim ze je to autom jednoducho to malo byt a poskladalo sa tretie ostal som verny lebo si neviem predstavit ine auto zeby som mal
11.24, 10. 1. 2010, odpověděttak tomu se rika vazne smula :( ale hlavni je ze se ti nic nestalo a ze to odnesly (jen) plechy od alfky a na polaky si davejte bacha jezdi jak magori v polsku si to nemuzou dovolit tak v cechych jezdi jak prasata
11.33, 10. 1. 2010, odpověděttak ten poliak to musel byt fakt nejaky posranec a nejak mi to nesedi ked pises ze sa ozival iba dovtedy kym si sa prebral. A ako si na tom dnes? Mas nejake trvale nasledky?
18.53, 10. 1. 2010, odpovědětno mam som chory na hlavu teraz vdaka niekomu hehe
19.05, 10. 1. 2010, odpovědětMě moje první auto také sešrotoval polák, dodnes ho rozprodávam na díly. 1,9jtd 77kw
15.26, 12. 1. 2010, odpovědětmal som presne to iste co ty chose a fakt sa tazko predavaju veci take blbosti male iba,ale uz som predal po dlhom case aj motor malo buchnuty jednemu turkovi zijucemu v budapesti za 300eur ale bol komplet vsetko tam bolo
21.12, 13. 1. 2010, odpovědět