ahoj klusci, nevíte jak mam dostat z auta predni sklo? chci ho prodat a nevim jestli se to dela nejak specialne, nemam vubec predstavu..diky za info
22.51, 11. 1. 2010, odpovědětSklo je přilepené,používá se na to speciální struna.Nejlépe ať ti udělá někdo kdo už to někdy dělal,nebo si ho praskneš.
13.54, 12. 1. 2010, odpovědětjasný, díky za radu :)
14.57, 12. 1. 2010, odpovědětOdkud jsi? Struna stojí dost peněz, ale řezal jsem skla ze dvou golfů a nikdy jsem to předtím nedělal. Všechno šlo hladce, musí k tomu být dva. Prořízneš nebo propíchneš to lepidlo kterým je okno přilepený, prostrčíš strunu a pak nejlépe kombinačkama každej na jedný straně taháte jako pilkou, tam a zpátky. až ho objedeš dokola, bez problémů ho vyndáš. Může se ti stát že se zasekneš o ten plechovej rantl na kterym je přilepený, tak se kousek vrátit a znovu. a snažit se aby neškrábala to sklo. Ale na to všechno přijdeš. Jde o to jestli to okno někdo koupí, Vesměs všichni to hrajou na pojistky a dávaj (nechávaj si dát) nový okna. Já z toho golfa prodával okno 3 měsíce za 400 kč. Někdy to jde vyřízbout i nožem, ale to se nadřeš a nestojí to za to. Ale jestli máš trpělivost a nejsi nervák, tak hodně štěstí. Jinak tu strunu tady mám, mam jí asi 10 metrů a stála 4 stovky, ale v autokelly by jí měli prodávat metrážově. Když budeš chtít metr, ustříhnou ti ho, ale nevím jestli je to pravda. A taky se dá použít drát z COčka svářečky ale nevim, nezkoušel jsem jak to jde, mám ho tu ale taky, kdybys to chtěl zkusit, jsem ze Stříbra, pohybuju se i v Plzni.
15.21, 12. 1. 2010, odpovědět