Prodávám zbořenou 1,8 TS. za 35 tis. Kastle je zbouchlá, ale motor s podvozkem je o.k. Auto se nachází v okr. Litoměřice. Víc informací (foto) na mejl nebo telefon - 608 54 14 14.
11.41, 26. 3. 2007, odpovědětAhoj! Sedačka ridiče s loket. opěrkou by nebyla? V zeleném machestru? Díky
16.52, 26. 3. 2007, odpovědětChlapi co s tema autama delate ((( ?
23.01, 26. 3. 2007, odpovědětProstě smůla. Dotáhneš si červenýho krasavce, jezdíš s ním 5 měsíců a pak tohle. Stalo se mi to 15. prosince. Ten den bylo slunečno +15°C, všude sucho. Jedu z Chomutova kolem Loun pak na Peruc do Mšených – lázní, kde mám víkendové bydlení. Nevím jestli to tam někdo znáte, ale mezi Ředhoští a Mšenejma je zakleté místo. Mírná zatáčka a pak jenom led. Dostal jsem šmíra a letím ven ze silnice. Bokem jsem vzal suchou švestku, která lehla se zemí a skončil jsem na střeše v poli. Vylezl jsem okénkem ven. Mně se nestalo zaplaťpánbůh nic. Alfa měla v podstatě jen trochu bouchlý dveře, ale jinak nic. Měl jsem to havarijně pojištěné, takže by se to opravilo a vesele bych jezdil dál. Jenže ouha, jak tak čekám na policajty, tak asi tak 20 minut po mně si to hasí mladej kluk s Peugeoutem 205 – smyk a končí v mé alfě. Na to, že nebyl připoutanej vyvázl jen s otřesem mozku – dostal šlupku z boku do levého slupku. Peugeot i Alfa byly ovšem na odpis. Jezdím už 17 let a najel jsem asi už přes 300 tis. km a do této bouračky jsem měl čisté konto, ale jsou prostě situace, při kterých se nedá dělat nic. Na ledě je ti ABS a další technické vymoženosti úplně k ničemu. Auto je neovladatelné. Pak už je to spíš otázka štěstí. Kdybych měl nějakou stodolu, tak si tu mou zbouchlou 1,8 nechám na díly, ale prostě nemám pro ní místo a proto jí prodávám. Chci si pořídit jinou Alfu a také řeším do jakého motoru mám jít. 1,6 je pro holky, 1,8 je dobrej kompromis mezi pojištěním a výkonem. Dvoulitr je tak akorát, ale stejně šilhám po 2,5 V6. Jednou člověk sedne do alfy a už tě nepustí. Je to láska, životní filozofie, ale především je to nádherný auto.
9.18, 27. 3. 2007, odpovědětMarek// kup 2,0 TS nebo V6 jinak to nemá cenu.. Při včerejší noční naštěvě Prahy jsem jel s Masaryčky kdž jsem přejel tuším že to je TROJA :-) Tak tam je dlouhé esíčko směrem na letnany je tam 70 km/h Tak se tam sralo 5 aut v půl jedné v noci... Tak jsem si je začal po lehoučku předjíždět a nějaký škodovák se mi zavěsil na zadek a pral do mě ty mlhovky co to šlo asi měl v autě moc zahulíno:-) tak jsem si podřadil a než napočítal do tři byl jsem fuč ale v pravém pruhu se vocasil další škodovák (netuším co tam měl za motor) A nechtěl se nechat předjet tak jsme si to pelášili vedle sebe až do letnan tam jsme se seřadili protože VB tam mělo odstaveno autíčko, jaké štěstií:-) Když jsme je minuli tak jsme za to zase vzali bylo to takové nevi né ale ten vocas se pořdá chtěl honit.. jel jsem si v klidu 140 a on vždy když poodjel začal spomalovat a čekal až ho má kráska dojede.. Spomalil tak že jsem ho předjel a začalo to na novo... :-) Když jsem to rozjeli a jeli jsme vedle sebe asi 190 tak jsem si všiml jak to odpíchl a byl zase o 100 metrů předemnou.. tak jsem si spomalil na standart 140 a co se nestalo on za tři kilaky jel po dalnici 100. Asi se mu líbila moje Alischa:-) Takhle jsme pokračovali až do kralup pak jsem se pozdravili a každý jel svou cestou.. Byl to pěkný darebák měl pod kapotou víc než bych do něj řekl. A než jsem dojel domu tak jsem si řekl přístí AR bude V6 a někde si na něj počkám:-)) No fuj to jsem vás ale zdržel co? Když Alfu tak jedine V6 ne GTA:-)
10.44, 27. 3. 2007, odpovědětA to ty mas peknou alficku Marschale, tu ti chvalim, videl sem fotecky ze srazu v HK, skoda ze mi to nevyslo. Tak zpatky k veci. Mel by si z toho prevodovku? nebo to chces prodat v celku...
19.29, 27. 3. 2007, odpovědětCauves posli mi prosimte foto AR156, dik
20.11, 28. 3. 2007, odpovědětahoj, mluvili sme spolu asi ve ctvtek nebo patek po tel. ohledne ty prevodovky a motoru. Bral bych prevodovku ale koukam ze to teda asi chces prodat v celku...
18.04, 2. 4. 2007, odpovědětCrazy Max// jj díky.... Ale taky má pár much ale už se na nich dělá:-)) škoda že jsi nejel frčeli jsme ve třech kráskách a bylo to super...
10.39, 3. 4. 2007, odpovědětJo no stve me to, ale tak verim ze se zase brzo neco podnikne a mozna i bliz...
17.13, 3. 4. 2007, odpovědětProdáno. M.
10.39, 13. 4. 2007, odpovědětAhoj. čudl na stahování okna spolujezdce. Máš? Byl mi varván. Za nějakej drobas na dobírku do Brna. 605438147
15.23, 26. 4. 2007, odpovědět