Najeto 100tis. a začaly problémy. Alfička po delší jízdě začala chvilkama nereagovat na plyn. Po pár sešlápnutí plynu, se auto znovu dostalo do otáček a normálně jelo. Dojel jsem na parkoviště a začlo na volnoběh ubírat otáčky, jak když dochazí benzín. Interval blbnutí se začal zmenšovat. Za léto se mi asi pětkrát stalo, že jsem nemohl nastartovat (studený). Po napojení na "Examinér" bylo rozhodnuto že váha vzduchu. Bohužel po ujetí cca 30 km, začlo vynechávat, jako když dochází benzín a chcíplo. Nastartoval jsem normálně a znovu ani jsem se nerozjel. Po vypojení váhy z konektoru jsem normálně dojel. Od té doby jsem potřeboval párkrát vyjet a zjistli jsem, že pokud se motor (výfuk) neohřeje a nejedu víc jak 3000ot. tak normálně jezdí. Po dalším napíchnutí na diagnostiku je výsledek lambda, nebo může být termostat, nebo....... neměl někdo podobný problém. Díky
7.22, 20. 1. 2010, odpovědětpodobný problem diagnostika ukazala chybu váhy, lambdy a plno dalších po smazání bylo vše ok a od té doby nic. měl jsem zasviněnou škrtící klapku diag. natočena spátky do normál polohy
8.26, 20. 1. 2010, odpovědětAhoj měl sem ten samej problem .vyměn lambdu a máš pokoj.pozor lambda i váha musí bejt Bosch !!! Jinak se problemu nezbavíš.pokud chceš muzu ti dat kontakt na prodejce ktery prodava za super ceny.
8.28, 20. 1. 2010, odpovědětcau mohl bych kontakt ohledne te lambdy ? dik
5.30, 21. 1. 2010, odpovědětAhoj večer ti pošlu kontakt
10.07, 21. 1. 2010, odpovědětA proč to nejdřív pořádně neprověříš? Koupíš váhu, a ono to tím nebude a prachy v hajzlu. Koupíš lambdu a taky nic a to samé. Dle mě nejlíp smazat chyby sednout do auta s diagnostikou a za jízdy kontrolovat hodnoty. Lambda může třeba vyhodit závadu i z důvodu špatných svíček, nebo i ze špatného čidla teploty, ale ne hned kupovat nový věci a pak zjistit že zbytečně.
11.41, 21. 1. 2010, odpovědět