Potřebuju poradit, co vše je třeba k tomu,aby fungovalo stahování zadních oken. Měl jsem klasické ruční. Koupil jsem si stahovací mechanizmus včetně kabeláže do zadních dveří. Namontoval jsem to, zapojil novou kabeláž, ale nejede to, tak bych potřeboval vědět, co musím ještě sehnat, vím že potřebuji kabel do levých předních dveří, tak abych tam mohl dát ten panel s otvíráním všech 4 oken,ale nevím, jestli se musí ještě nějaká kabeláž přidat nebo co vlastně ještě dodat, poradí mi někdo? Díky Blackstar
11.07, 22. 1. 2010, odpovědětNikdo fakt neporadí?
14.56, 2. 2. 2010, odpověděttřeba pomůže uvidím, díky
15.21, 2. 2. 2010, odpovědětJa potřebuju vyměnit talčítko stahovaní předního spolujezdcového okna (z pozice řidiče). Nema ho někdo? Popřípadě jak to pak namantovat?
21.05, 3. 2. 2010, odpovědětMam to komplet,trebic kdyz tak pisni do mejlu,poradim,nebo po domluve namontuju
21.39, 3. 2. 2010, odpovědětmotorky jsou v poho stahuje to v pohodě, kabely jsem tam dal a zapojil, ale právě že to nefunguje, sháním ještě kabel do předních dveří na panel pro stahování všech oken, tak jsem doufal že až se to zapojí, že to bude fungovat
21.45, 3. 2. 2010, odpovědětAhoj může někdo poradit s doděláním zadních oken. Nebo poslat schéma zapojení. Přemostil jsem ovládače ve předních dveřích u řidiče. Okna funguji vše a vše ostatní také. Jenže nastal problém když mám zaplé topení a stáhnu nebo vytáhnu více oken než jedno tak mi to vyhodí pojistku. Zjistil jsem tedy že nefunguji blinkry, okna a topení co dalšího nevím. Je to pojistka 7,5 A nad hlavní pojistkovou skříní. Díky za rady
17.56, 13. 1. 2011, odpověděttak ich vytahuj po jednom, nie naraz :) tie motory maju sami o sebe dost velky odber a pri dosiahnuti koncovej polohy hore alebo dole sa kratkodobo este dalkoviac zvysi, kedze idu do maximalnej zataze. elektronike to chvilu trva kym to odmeria a vypne ich. skus tam najprv dat 10 alebo 15 A poistku, ci to bude stale robit.
16.48, 14. 1. 2011, odpovědětDal jsem tam 15 A a zatím je klid. Zapl jsem co se dalo a otevíral a zavíral okna. A je to v pohodě. 10 A bylo slabých vyhodilo to pojistku když byla okna úplně dole nebo na hoře.
17.27, 14. 1. 2011, odpověděttak nemas za co :)))
17.55, 14. 1. 2011, odpovědět