zdravim alfiky..raz som isiel z jedneho mestaa predomnou bol hyundai sonata gls v6 nevedel som aky to je silny motor tak som ho chcel obehnut,ale on mi nedal tak pridaval ale sa mi nevzdialoval ani ja som sa nepriblizoval bolo to z mesta a do druheho mesta je to okolo 20km takze sme neohrozovali nikoho a isli sme max.140...nedalo mi to chcel som vediet aky je to silny motor tak ked som dosiel dom pozrel som na net a nasiel som na bazaroch co to je gls v6 a to maju 2.7i benzin 170 ps motory ja mam 2.4jtd 103kw cip zhruba 25ps.on je urcite tazsi ale ja som spokojny s tym co mam a ze ma nevybehal
9.35, 25. 1. 2010, odpovědětdalsi piloti
10.37, 25. 1. 2010, odpovědětBože... Další ňouma... Poplácej se po zádech jak máš báječné auto a běž se s ním postavit před nějakou střední školu... Tam s ním uděláš nejvíc parády...
11.54, 25. 1. 2010, odpovědětno parada,a mna na 1.6 sa nemohol plesaty playboy na porsatku zbavit a to ho nesetril............
22.13, 25. 1. 2010, odpovědětdalsi kachliar traktorista ktory si kupil dizel na to aby to chipoval a aby sa nahanal. uzasne ze si sa ponahanal s 12rocnym 160konovym hyundayom pretoze GLS V6 boli 2.5 118kW motory, automat a 1600kg pohotovostna hmotnost. gratulujem k vyhre, nech ti vstrekovace a turbo este dlho sluzia.
22.33, 25. 1. 2010, odpovědětbooze to su truby nedorobene naco tu take nieco pisete vy moralisti.hrate sa tu na niekoho kto sa v zivote nenahanal.to mam strach tiez ste urcite s niekym ponahanali kone..starsie auta sa kludne chytaju na tie nove alebo novsie. a ten ňouma ta rano obuval a rozmyslam pred aku skolu to pojdem.vy tu hovorite a mate nejake trabanty.ja sa nechvalim ja mam len dobry pocit z toho ze mi to nejak ide.chcel som skusit ci to je cipnute lebo sa mi to nezdalo a dal som za to nemale peniaze.nechodim stale rychlo ze to stale skusam to bolo cisto nahodne a tak preco to neskusit ako to skusi kazdy z vas.
10.03, 26. 1. 2010, odpovědětsom sa nenahanal este, naco
10.36, 26. 1. 2010, odpovědětKaždý se občas rád rychle sveze proto ty auta máme :-)
10.40, 26. 1. 2010, odpovědět"chcel som skusit ci to je cipnute lebo sa mi to nezdalo a dal som za to nemale peniaze" - ňouma co si nechá "načipovat" auto za hříšný prachy a ani si nárůst výkonu "údajného čipu" nenechá firmou potvrdit a změřit... Takže si vlastně ani není jistý, jestli ten "čip" tam je... :o)
11.17, 26. 1. 2010, odpovědětoduchakuchu: Seš nasranej, že tvoje horské kolo nejde načipovat co??? A že s ním nepředjedeš ani malého Františka na koloběžce... No jo. To by mě zajímalo čím a jak jezdíš.
12.13, 26. 1. 2010, odpovědětnevim proc se tady hadate kazdej tomu urco slapnul a skusil jak alficka jede a myslim ze 2,4jtd jede nadherne.
12.17, 26. 1. 2010, odpovědětLajka: Potěším tě. Mám doma jen modýlek AR156 AutoDelta z WTCC... Ale je hustej... A Františka na koloběžce dám, protože má jen dřevěný kola a já už nafukovací, takže mohu jet rychleji... A naposled, když jsme na to šlapali a měřili komu to líp odráží, tak jsme taky fakt nikoho neohrožovali, protože na chodníku nikdo nebyl...
15.09, 26. 1. 2010, odpovědětno vidis oduchakuchu tak tiez si skusil a ohrozil niekoho a ci si neohrozil mozes len hovorit nikto nevie ci je to pravda tak isto ako nevie ci som hovoril pravdu ja a niekoho ohrozil.dal som ho nacipovat pred tym som sa na takom obsahu nevozil tak neviem ako ma ist origo a cip takze tak ty ňouma
15.26, 26. 1. 2010, odpovědětholt Sportovni srdce :) Neporidil jsem 175 koniku abych jezdil sedesat...
16.08, 26. 1. 2010, odpovědět