Mám se do toho pustit sám? Mám strach že to pak nedám dokupy! je to budík s hodinama ve středovém panelu. děkuji za rady
14.44, 26. 1. 2010, odpovědětjestli je to na pred facelift tak musis vyndat plast stredoveho panelu: vyndat radio jsou tam 4 srouby, vyndat kozenku radici paky je tam nacvakla nebat se zatahnout pod tim najdes dalsi tusim 4 srouby otevrit popelnik jsou tam 2 srouby po stranach vyndat popelnik a pod nim jsou ladsi tusim 2 srouby no a pak uz vyndas stredovy panel nahore je zacvaknuty. Pak uz jen odsroubujes tusim 2 srouby u toho budiku amas ho venku
15.15, 26. 1. 2010, odpovědětno a jestli je to po feceliftu, tak jen vyndáš rádio, odšroubuješ 4 šrouby, pouze celý hořejšek nad rádiem vyklopíš vyměníš dvě žárovky a máš pokoj. Odkud jsi?
16.04, 26. 1. 2010, odpovědětja mám pře faceliftem.. vyndal jsem radio, nahmatal jsem zarovku a pak jsem i zas tam stejne tak dal... zalezi jak mas tlustou ruku...
21.22, 26. 1. 2010, odpovědětJe to ako hovorí Mako - radio von a pokial nemas 95 kg tak ju nahmatas a vymenis. Len fixuj do ktorej strany ju vytocis. Ja som tak za 10 min. vymenil ziarovku v budiku stavu nadrže a to tak, ze su dve, vysruboval som obe a nasruboval som tu ktora podsvecuje.
19.43, 27. 1. 2010, odpovědět