Ahoj, uvažuji o koupi alfy 156. Našel jsem myslim rozumnou nabídky na sstránkách mates - auto v Bezděkově. Tak se chci zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenosti jestli jsou férový a neprodaj mi nějakou mrchu.
10.24, 1. 2. 2010, odpovědětByl jsem tam u něj dvakrát a měl jsem pocit že tomu dosti rozumí, tak myslím, že ti šunt určitě neprodá.
10.54, 1. 2. 2010, odpovědětslusnej kluk, minimalne co se prodeje dilu tyce. Auto jsem u nej nekupoval, ale nikdo si nestezoval, co ja vim.
11.08, 1. 2. 2010, odpovědětJo Martin je v pohodě. Férový jednání a myslím že řekne všechno na rovinu.
11.40, 1. 2. 2010, odpovědětZa něj ti dá myslim celý forum ruku do ohně ;-)
11.41, 1. 2. 2010, odpověděttaky už sem měl tu možnost se s nim setkat a vůbec žádnej problem, super jednání :-)
12.10, 1. 2. 2010, odpovědětauto jsme u nej kupoval..a bylo to bez problemu..doporucuji...
15.46, 1. 2. 2010, odpovědětdíky moc takže vypadá že to proběhne a budu jí mít doma
16.42, 1. 2. 2010, odpovědětkupoval jsem u neho uz nejake dily a bez problemu az na jednu vyjimku kdyz jsem si u neho obednal tesneni pod hlavu a poslal mi jen jednu cast a ta druha samotna nejde koupit takze mií to lezi v garazi protoze sem to stejne musel koupit v mototechne, ale jinak upplne bez problemu
10.06, 3. 2. 2010, odpovědětPreboha prosim ta nekupuj si alfu! Kup si radsej nieco ine. Alfa ako taka nema hodnotu ani 1500e ked je pojazdna. Ale ak tak spravis mysli na moje slova, ked sa toho budes chcet zbait. Alfa 156 je krasna, ale npocitaj s tym ze ju dalej predas, ma strasne zlu povest.
1.19, 6. 2. 2010, odpovědětjj, pravdu Milanko ma, jestli chces spolehlive auto co prodas po letech za rozumny peniz, Alfu neber....ale jestli te Alfa chyti tak jako nas Alfisty, tak ti vsechny ty rozumny duvody budou ukradeny...a nekterym lidem to nevysvetlis...CUORE SPORTIVO :)
3.55, 6. 2. 2010, odpovědětMilanko, dle tvejch příspěvků tady, alfu nemáš a nidky neměl. Přesto tu radíš ať si jí nikdo nekupuje a podobně. To je jako by jsi trvdil že Dara Rolins neumí šukat a že je dřevo, ale nikdy jsi s ní nespal. Neposuzuj něco, co jsi nevlastnil. To že je někdo kokot a koupí Alfu za 45 000 Kč v bazaru s nálepkou super stav, nebouráno, najeto 105 000 km na autě z roku 1997, je jeho boj. Dobré kusy si prodávaj celkem draho. kdo koupí šrot za pár korun, nemůže na to auto nadávat. Jo jinak, byl jsem taky takovej, Itala nikdy a bla bla bla, vlastnil jsem Octavii RS s 225 PS. Myslel jsem si aký mám žihadlo, dokud jsem nezkusil Alfu. Tam kde žebřiňák ochcávka končila v zatáčce, Alfa začínala. A o designu se raději nebudeme bavit vůbec
8.42, 6. 2. 2010, odpovědětmilanko - choď do prdele :-)
17.33, 17. 12. 2013, odpovědětJe to s prominutím hovado. Koupil jsem 159 , krásná byla to se musí nechat, vše relativně v pořádku. Ovšem do té doby než do mě z boku naboural starý pán . Auto se dotáhlo do dílny a začal jsem opravovat. Po vyndání plastů ze sloupků a celé stropnice jsem se nastačil divit. Má otázka zněla kde jsou airbagy ? Bohužel airbagy v autě nebyly :-( Po vyndání volantu jsem zjistil ten samí problém :-( takže jediný airbag měl spolujezdec. Nikdy víc si u MatesAuto nic nekoupím. Vybrakované vozy ošizené o airbagy, tak to je vrchol . Nedoporučuji !!!
11.18, 29. 12. 2013, odpovědětZajimave. Co na to prodejce? A mimochodem, co treba zakladni vec, jako diagnostika pres pocitac pri koupi auta?
12.45, 3. 1. 2014, odpovědětAž tak?
12.26, 3. 1. 2014, odpovědětJežišimarjá NEKUPUJTO! Nejhorší co je jen smrt z vyděšení z Alfy! To tě sundá z bot! Buď je to líný, co se týče 1,6 až 2,0 TS, nebo Nafty nemluvě, fuj! a nebo když, tak 2,5 V6, ale spotřeba 16 litrů vě městě, NIKDY! Krám krám krám a sere se to furt a věčně něco!
9.51, 4. 1. 2014, odpovědětZajímalo by mě jakou 159 má údajný kupující na mysli že v ní nebyly airbagy???? Nikdy jsem totiž neměl 159 na které by byl vystřelený airbag teda pokud nemyslím auto na díly. ani si nikdo nestěžoval tak nevím. osobně myslím že jde jen o pokud mě pošpinit ale co, každý je nějaký. Jinak klidně po tel 608815213. S pozdravem Martin Tesař TEL:608815213 www.mates-auto.cz
9.48, 8. 1. 2014, odpovědětno...já mám jtd a líné mi to nepřijde...ono 1,9 se 180koníkama a krouťákem 380nm je pro vás frajírky holt málo... :o)
11.10, 8. 1. 2014, odpovědětTakoý auto mi nesmí už nikdy do baráku, poměrně se to dá levně sehnat, ale pak do toho nasereš tak 3x tolik. Mates auto dobrý, on ví, co dělat a jak vydělat, Alfa je zlatej důl na prodej dílů, musí bejt miliardář už a já mu fandím.
15.48, 8. 1. 2014, odpovědětdopis, který jsem odeslal panu Tesaři, majiteli Martes Auto 28.7.2014: Dobrý den pane Tesaři, volím tuto cestu, abych Vás informoval o opravě vadné převodovky. 1. 7. 2014 jste mi prodal použitou převodovku pro její výměnu na automobilu Alfa Romeo 156 1.9 JTD, který jsem od Vás přes autobazar v Chrudimi koupil v roce 2012, a který od začátku užívání vykazoval závažnou vadu převodovky – zařazená zpáteční rychlost se nezaaretovala/vypadávala a nebylo možné s automobilem couvat! Prodaná převodovka, dle vašich slov, byla vymontována z havarovaného automobilu a nebylo možné její funkčnost prověřit, což samozřejmě chápu a vzal jsem tedy jako kupující na sebe jistá rizika. Ale dovolím si poznamenat, že vy jako prodávající též a nabídl jste mi možnost další výměny za další převodovku z vašeho skladu. Vzhledem k tomu, že náklady na zbytečnou odbornou výměnu jsou 7 000,-Kč rozhodl jsem se další pokus nepodstoupit a požádat Vás takto o vyjádření popř.návrh řešení finanční kompenzací (připomínám, že kupní cena vadné převodovky byla 6 000,- Kč). Děkuji Vám já i další vaši potencionální zákazníci za promptní odpověď a s pozdravem Marek Mejstřík Reakce pana Tesaře byla tel.zavolání s dotazem co vlastně po něm chci, řekl jsem, že mi prodal vadnou věc a že bychom se tedy měli rozdělit o rizika prodeje nevyzkoušeného zboží, můj návrh byl vrácení poloviny ceny 3000Kč, což bylo pro Tesaře zcela nepochopitelné až vtipné a navrhl mi ať převodovku nechám vymontovat a přivezu jí zpět, že mi dá další k vyzkoušení nebo pokud mám pravdu (což nevím jak zjistí) vrátí 6000Kč, jelikož jsem v inv.důchodu (což neví) řekl jsem mu, že je mezi námi cca 300km + další náklady za montáže/demontáže jsou pro mě už zcela nemožné dostal jsem odpověď, že se bavíme 20minut o hovně....moje reakce byla "nejste obchodník ale zloděj...nazdar...." Ahoj Alfisti, Marek
12.28, 3. 8. 2014, odpovědětaha, takže převodovku nechat jak je, jen z toho něco vytřískat že.. reakce o hovnech není pro obchodníka moc dobrá vizitka, ale když chci něco reklamovat, tak to dovezu jak jsem to koupil, výměna za jinou nebo vrácení peněz je snad fér ne?
22.01, 19. 9. 2014, odpovědětOd Mates auto jsem také několikrát kupoval nějaké ty použité náhradní díly a nikdy nebyl problém se domluvit a také si myslím že je solidní.Ale abych to schrnul,jedni tady doporučují ať si jí koupí a druzí odrazuji od koupi.Ale obzláště u alfy platí staré pořekadlo -kdo chce vlastnit opičku,musí mít na banány--prostě kdo chce alfu,musí na ní mít peníze.
17.05, 9. 10. 2014, odpovědětNo bohužel jsme auto koupily a po dvou měsících se objevila závada,bohužel domluva se servisem nebyla uspěšná!A tak tedy nedoporučuji.Byl jsem celkem zklamaný z odpovědí a budu muset podstoupit řešení právní cestou.
11.50, 1. 12. 2015, odpovědětvždy jsem si to myslel, nikdy bych si auto u něj nekoupil
23.23, 1. 12. 2015, odpovědětNo bohužel jsme auto koupily a po dvou měsících se objevila závada,bohužel domluva se servisem nebyla uspěšná!A tak tedy nedoporučuji.Byl jsem celkem zklamaný z odpovědí a budu muset podstoupit řešení právní cestou.
11.50, 1. 12. 2015, odpovědětCo konkretne sa ti vysralo ? Myslim, ze MT sem este obcas zajde, mohol by sa k tomu vyjadrit :)
16.22, 1. 12. 2015, odpovědět